Başrollerinde ünlü oyuncular Timur Acar, İlker Ayrık ve Şevket Çoruh'un yer aldığı Çakallarla Dans filminin yönetmenliğini Murat Şeker üstleniyor. Büyük bir şirketin muhasebecisi olan Servet ve arkadaşlarının başından geçen olayların anlatıldığı filmin senaryosunu Ali Tanrıverdi kaleme aldı. Film severler, Çakallarla Dans'ın konusu ve oyuncuları hakkındaki bilgileri öğrenmek istiyor.

ÇAKALLARLA DANS FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Özellikle genç kitlenin takip ettiği yapımlar arasında yer alan Çakallarla Dans filminin konusu şöyle:

Büyük bir şirketin muhasebecisi olan Servet, paraya olan hırsından dolayı gözü dönmüş karısının gazına gelerek, şirketin internet hesapları üzerinden azımsanmayacak miktarda bir parayı patronundan çalmak amacıyla plan yapar.

Servet en yakın arkadaşı olan Gökhan'ı da kendi planına ortak eder. Servet parayı Gökhan’ın hesabına aktarıp herhangi bir olumsuz durumda suçu onun üzerine yıkacaktır. Diğer iki arkadaşı da bu hain planın figuranı olacaklardır. Ama unuttuğu iki şey vardır; birincisi, en az kendisi kadar kurnaz ve saf olan kankaları, ikincisi ise; çakallık yapmaya çalışırken zaten çakalların karışık oyunlarının tam ortasına düşecek olmalarıdır.

Dört kafadar başlattıkları bu işi istedikleri gibi başaramayınca ellerine yüzlerine bulaştırır. Bu olaydan sonra başlarına gelmedik şey kalmaz.

Kısa yoldan para kazanmak uğruna çıktıkları yolculuk onları, akıllarına bile gelmeyecek çılgın ve eğlenceli bir maceraya sürükler.

ÇAKALLARLA DANS FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Sergiledikleri oyunculukla gişede büyük başarılar elde eden Çakallarla Dans filminin oyuncu kadrosu oldukça geniş.

Birbirinden ünlü oyuncuların rol aldığı filmin oyuncuları şöyle:

Şevket Çoruh (Kayınço Gökhan)
İlker Ayrık (Muhasebeci Servet)
Timur Acar (Köfte Necmi)
Murat Akkoyunlu (Del Piyero Hikmet)
Tuba Ünsal (Sinem)
Kemal Uçar (Yücel)
Erdal Tosun (Bestami Muço)
Cengiz Küçükayvaz (Adnan)
Sümer Tilmaç (Bahattin Aga)

Didem Balçın (Fatma)

ÇAKALLARLA DANS FİLMİ NEREDE, NE ZAMAN ÇEKİLDİ?

Toplamda 5 seriden oluşan ve ilk serisi 2010 yılında sinema severlerle buluşan Çakallarla Dans filminin İstanbul'un farklı semtlerinde yapılmıştır.

 

Editör: Haber Merkezi