Kanal D ekranlarının en çok beğenilen dizilerinden Camdaki Kız'ın yeni bölümleri ekrana gelmeye devam ediyor. 5. bölümü geçen hafta ekrana gelen dizinin 6. yeni bölümü heyecanla bekleniyordu. Camdaki Kız dizisinin yeni bölümü yayınlanmadı.

CAMDAKİ KIZ NEDEN YOK?

Perşembe günleri dizi sevenlerin karşısına çıkan Camdaki Kız dizisi ilgiyle takip ediliyor. Kanal D'nin yayın akışında ise dizinin yeni bölümü yer almadı. Camdaki Kız 6. bölümü Ramazan Bayramı dolayısıyla bu hafta ekrana gelmiyor.

CAMDAKİKIZ

CAMDAKİ KIZ 6. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Son bölümde Sedat ve Nalan'ın arasının düzeldiği ekrana yansıdı. Cana'dan ayrılık kararı alan Sedat'ın ne yapacağı merak konusu oldu. Bu nedenle izleyenler Camdaki Kız'ın 6. yeni bölümünü beklemeye başladı. Dizinin yeni bölümü ise 20 Mayıs Perşembe günü izleyenlerin karşısında olacak

CAMDAKİKIZ

CAMDAKİ KIZ OYUNCULARI KİMLER?

Burcu BiriciK - Nalan

Devrim YakuT - Gülcihan

Feyyaz Şerifoğlu - Sedat

Selma Ergeç - Selen

Tamer Levent - Rafet

Hande Ataizi - Cana

CAMDAKİ KIZ KONUSU NEDİR?

Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olan Nalan, Türkiye’nin en büyük oteller zinciri olan Koroğlu’nun şirketinde mimar olarak çalışırken birden kendisini Sedat Koroğlu’yla evlilik arifesinde bulur. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları, gerçek bir karanlığa gömülecektir.

Editör: Haber Merkezi