Bu hafta 16. yeni bölümün seyircisiyle buluşacağı Canevim dizisi neden yok? ATV ekranlarında yayınlanan ve ilgiyle takip edilen dizi bu hafta her zamanki yayın saatinde ekranlarda olmayacak.Peki, Canevim dizisi ne zaman saat kaçta başlayacak?  İşte yeni yayın saati…

Canevim dizisi her hafta pazartesi akşamı saat 20.00’da hayranlarının karşısına çıkıyordu. Ancak yayın akışında 23 Eylül Pazartesi akşamı saat 20.00’da “Maymunlar Cehennemi: Başlangıç” isimli yabancı sinemanın olduğu görülüyor. Yeni bölüm için saatleri sayan dizi takipçileri ise Canevim neden yok? Canevim dizisi ne zaman saat kaçta başlayacak? tarzında araştırmalarını sürdürüyor.

YAYIN SAATİ DEĞİŞİKLİĞİ

Her hafta Pazartesi akşamı saat 20.00’da başlayan dizi Canevim, bu haftadan itibaren yine Pazartesi akşamları saat 22.00’da yayınlanmaya başlayacak.

CANEVİM 16. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

"O sadece karşılık beklemeden beni sevip, yanımda oldu..."

Şirketin yeni ortağı olarak ortaya çıkan Ömer'in suçlamaları, Taylan'ın herkesin içinde Ceylan'a evlilik teklif etmesiyle sonuçlanır. Bu olay özellikle Feryal'i küplere bindirirken, Ceylan ise Ömer'i tamamen uzaklaştıracak bir karar verir. Ceylan'ı nikah masasına oturtmak isteyen Taylan, aşkını ispat etmek için her şeyi riske atar. Feryal ise kardeşi Melis'in davranışlarından şüphelenmeye başlamıştır. Müjgan'ın ona oynadığı oyunu fark eden Yener karşı bir hamle yapar. Elvan'ın hayatını karartan eski sözlüsünün ani dönüşü, Elvan ve Ayşe için daha büyük bir tehdidi ortaya çıkarır. Ceylan ve Taylan'ın uçurumun kenarına kadar gelen ilişkileri, ailelerin çıkarttığı krizler ve etraflarındaki tüm sorunlara rağmen devam edecek midir?

CANEVİM 16. YENİ BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ceylan’ın kafası karışır.

Taylan, Ceylan'dan en azından iyileşene kadar evden ayrılmamasını ister, bunun karşılığında da ona bir söz verir. Taylan'ın akıllıca hamleleri ve değişen tavrı, Ceylan'ın iyice kafasının karışmasına neden olur. İçinde yeşeren duyguları anlamlandırması pek de kolay olmayacaktır. İkili arasındaki yakınlaşmayı fark eden Feryal, ailesine daha büyük bir zarar gelmeden Ceylan'dan kurtulmasını sağlayacak bir oyuna girişirken, Melis ise ortadan kaybolan Ömer'i güçlü bir geri dönüş için ikna etmeye çalışmaktadır. Hamza ve Günnur'un çabalarıyla Elvan için tehlike dinmiş gibi görünse de; Hikmet bu kez Ayşe'yi tehlikeye atacak acımasız bir saldırı düzenler. Elvan'ın Ayşe'yle ilişkisinde dönüm noktası olan bu olay, ne yazık ki Hikmet'in Ayşe'yle ilgili gerçekleri öğrenmesine neden olur. Aile artık sadece Elvan'ı değil, Ayşe'yi de korumak zorundadır.

CANEVİM İLE İLGİLİ DAHA ÇOK DETAY İÇİN BURAYA TIKLAYIN

 

Editör: Haber Merkezi