Cebimdeki Yabancı filmi telefonlardaki sırları konu alan bir film. Komedi ve gerilim türündeki Cebimdeki Yabancı filminde yedi arkadaşın akşam yemeğinde bir araya gelmesiyle ortalık karışıyor. Herkes telefonlarını masaya koymuştur ve gelen mesajlar sesli olarak okunacaktır. Cebimdeki Yabancı geçmiş yıllarda çekilse de bu sebeple hala popülerliğini koruyor.Peki Cebimdeki Yabancı filmi oyuncuları kimler? Cebimdeki Yabancı filmi nerede çekildi, konusu nedir? 

CEBİMDEKİ YABANCI KONUSU

2016 İtalyan yapımı Perfetti Sconosciuti'nin yeniden çevrimi olan Cebimdeki Yabancı, yemek için bir araya gelen yedi yakın arkadaşın, başlattıkları bir oyun sonrası arapsaçına dönen ilişkilerini konu ediniyor.

Cebimdeki Yabancı

Yedi eski arkadaş akşam yemeğinde bir araya gelir ve yemek boyunca bir oyun oynamaya karar verir. Herkes telefonlarını masaya koyacak, telefona gelen her mesaj ve bildirim yüksek sesle okunacaktır. Zaman ilerledikçe yeni sırlar ortaya çıkar, ilişki dengeleri altüst olur.

CEBİMDEKİ YABANCI FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Cebimdeki Yabancı filmi yönetmeni Serra Yılmaz İtalya'da yaşamakta. Fakat bu uyarlama film için İstanbul'da bir evi seçtikleri biliniyor. 

Cebimdeki Yabancı

CEBİMDEKİ YABANCI OYUNCULARI

Gerilim/Komedi türünde bir yapım olan Cebimdeki Yabancı filmi oyuncuları da dönemin ünlü isimlerinden oluşuyor.

Buğra Gülsoy (Kerem)
Belçim Bilgin (Banu)
Şükrü Özyıldız (Sinan)
Leyla Lydia Tuğutlu (Tuba)
Şebnem Bozoklu (Esra)
Çağlar Çorumlu (Suavi)
Serkan Altunorak (Metin)

Editör: Haber Merkezi