Hem yatırımcı hem de kullanıcı pek çok kişi internet üzerinden para piyasalarını takip ederken, Son dakika 28 Ekim Dolar ve Euro alış satış fiyatları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Dolar kuru haftanın ilk gününe %0,26, Euro ise %0,13 oranında değer kaybıyla başladı. Peki, Dolar kuru bugün ne kadar? Haberimizde, Son dakika 28 Ekim Dolar ve Euro alış satış fiyatlarını bir araya getirdik…

28 EKİM DOLAR VE EURO KURU

DOLAR ALIŞ: 5,7578 TL

DOLAR SATIŞ: 5,7599 TL

EURO ALIŞ: 6,3842 TL

EURO SATIŞ: 6,3870 TL

 Dolar/TL, Suriye'nin kuzeyi başta olmak üzere jeopolitik gelişmelere odaklı oynaklığını güvenli bölge üzerinde ABD ve Rusya ile yapılan anlaşmalar sonrası geride bırakırken yeni haftaya Fed gündemiyle giriyor.

Son 2 toplantısında 50 baz puan faiz indiren Fed'in çarşamba günü sona erecek bu toplantısında da 25 baz puanlık faiz indirimi bekleniyor. Fed açıklamalarında "döngü ortası ayarlama" olarak sigorta mahiyetinde açıklamasıyla yapılan indirimlere bir yenisinin eklenmesine dair beklenti yüzde 94'e çıktı. TCMB de geçen hafta değişen jeopolitik iklim ve piyasa koşullarıyla beklentilerin üzerindeki 250 baz puanlık faiz indiriminde bulunmuştu.

 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi