Vernon Coleman, 30 yılı aşkın süredir tam zamanlı profesyonel bir yazardır. The Sun ve The People dahil olmak üzere birçok büyük gazete için köşe yazıları yazdı ve daha birçokları için binlerce makale yazdı. Çok sayıda TV ve radyo programı yaptı. Yazdığı 100'den fazla kitap ise bir çok ülkede okunmakta olup son dönemde koronavirüs ile ilgili sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarıyla gündeme gelen Vernon Coleman'in hayatı ve kariyeri araştırılmaya başlandı. Peki Vernon Coleman kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

Dr. Vernon Coleman

VERNON COLEMAN KİMDİR?

Dr. Coleman İngiliz asıllı, 1946 yılı doğumlu (74) eski bir pratisyen hekimdir ve bir Holistik Tıp Bilimleri Profesörüdür. Coleman aynı zamanda ünlü bir yazardır ve Times'ın en çok satan yazarları arasındadır. Yalnızca İngiltere'de iki milyondan fazla satan 100'den fazla kitap yazmıştır. Kitapları 25 dile çevrilmiştir, 50'den fazla ülkede satılmaktadır. Vernon Coleman'ın kitapları tüm dünyada gazete ve dergilerde tefrika edilmiş ve birçoğu televizyon ve radyo dizisine dönüştürülmüştür.

Dr. Coleman, pandeminin başından beri, uzun yıllara dayanan tecrübelerini harmanlayarak hazırladığı video sunumları ve yazıları ile birlikte bizlere ışık tutuyor, süregiden şaşırtıcı gelişmelerin perde arkasında neler olduğuna dair bilgi aktarıyor. İngiltere özelinden yola çıkarak, dünya genelinde, Kovid ile ilgili duyurulmayan, önemli ve bilmemiz gereken gerçekleri anlatılıyor.

Yaklaşık 50 yılı aşkın bir süredir hem insanları hem de hayvanları ilgilendiren birçok konuda kampanya yürüttü ve sonuç olarak ilaç ve gıda şirketlerinin çıkarlarını savunan güçlü baskı grupları arasında birçok düşman edindi. Ancak kitapları okuyucular ve bağımsız eleştirmenler arasında popülerliğini koruyor.

 

Editör: Haber Merkezi