Yıldıray Çiçek / TÜRKGÜN

Dersim isyanlarının intikamı peşinde koştuğuna kesin inandığımız Kemal Kılıçdaroğlu nasıl bir eziklik, nasıl bir aşağılık duygusu yaşıyorsa bunu son bir yıldır “Ülkücü-milliyetçi “ kimliğiyle kapatmaya çalışıyor. Adam papağan gibi “Ben de Ülkücüyüm, ben de milliyetçiyim” diyor, başka bir şey demiyor.

Niye kendi olamıyor?

Eskiden “Dersimli ve Devrimci Kemal’im” diyordu. Artık para mı etmiyor bu sıfatlar?

Ya da bu kadar ihanet içinde iken niçin “Ülkücü-milliyetçi “ sıfatlarını kullanma ihtiyacı hissediyor?

Psikolojik rahatsızlık geçiriyor olması lazım. HDP ile her türlü işbirliği ve ortaklık yapacaksın ama “En iyi Ülkücü benim” diyeceksin. İnanın bu hal tam bir psikolojik tedavi gerektirmektedir.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun üniversite yıllarında Ülkücü öğrencilerden aşırı dayak yediği söylenir. Yoksa o dayaklar beyinde aşırı bir travma ve eziklik duygusu mu yarattı?

PKK’nın televizyonu IMC TV’ye çıkıp “Anayasa’nın 2. ve 3. maddesinin değiştirilebileceğini” söyleyen, Türk askerinin Tunceli dağlarına yazdığı “Ne mutlu Türk’üm diyene” sözü kendisine sorulduğunda “Atatürk’ün başka bir sözü yazılabilirdi” diyen adam nasıl Ülkücü ve milliyetçi olabilir?

“Olabilir” diyen kim varsa, emin olun bunu şerefsizliğinden diyordur.

Şimdi biz bir Ülkücü olarak çıkıp “Devrimciyiz, Solcuyuz, Komünistiz” dersek bize aklını yitirmiş derler değil mi?

“En iyi Ülkücü benim” diyen Kemal Kılıçdaroğlu da aklını yitirmeyi deniyor galiba… Bunu bir de Cumhurbaşkanı adayı yapmasınlar, asıl siz o zaman bunun halini görün. İnanın onun adına korkum CHP Genel Merkezi’nden deli gömleği giydirerek çıkarmalarıdır. Gidişat onu gösteriyor.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun besleyip, büyüttüğü parti kendisinin aklını alacak gibi… O yüzden ne dediğini bilmiyor. O yüzden “En iyi Ülkücü benim” diyerek balataları sıyırmış siyasetçi gibi ortada dönüp duruyor.

Meral Akşener’i ilk defa bir konuda takdir ediyorum. Lütfen bu Kemal Kılıçdaroğlu’nu daha çok aşağılasınlar, daha çok ezsinler, daha çok önüne engel çıkarsınlar. Çünkü o kadar hak ediyor ki, kendi besledikleri tarafından bu muameleyi görmeyi…1 Kasım 2015 seçimleri sonrası MHP’nin iç işlerine burnunu sokan ve Meral Akşener tayfasını maddi-manevi besleyen Kılıçdaroğlu nasıl, şimdiki halinden memnun musun?

Beter ol Kılıçdaroğlu…

CHP içinde sürüm sürüm sürünmenin her boyutunu yaşa inşallah…

En iyi Ülkücüymüş!

Bak sen…

Sen, Ülkücülüğü Ülkücülere bırak da, biraz kalan aklını ve CHP Genel Başkanlığı koltuğunu nasıl koruyacaksın onu düşün…

“Ülkücülük” MHP’lilerin özel kimliğidir. MHP dışında kim kullanıyorsa fikir ve düşünce dolandırıcısı ve üçkâğıtçısıdır. Yerlerde sürünen itibarın ortada iken, bir de bu dolandırıcı, üçkâğıtçı işlerine girme… Sen nasıl olsa Meral Akşener gibi belanı buldun. O sana yeter…

Seni, kendi çapsız belediye başkanlarınla terbiye ediyorlar. Sana bundan büyük dert gerekmez… Kılıçdaroğlu hiç kendi haline dışardan bakmayı düşündün mü?

2-3 tane alanında uzman psikolog tut ve acınası halini onlara yorumlat. İnan kendi haline gece-gündüz ağlarsın.  Halin hal değil Kılıçdaroğlu…

Bu halde bir de karşına Ülkücüleri bela olarak alma…

Ortağın HDP ile ne halt karıştırıyorsan, onları  “Dersimli ve Devrimci Kemal” sıfatınla yapmaya çalış…

Ülkücüler, HDP ortaklarına, Demirtaş âşıklarına destek verecek kadar şerefini kaybetmedi ki, senin tiyatrolarına kansınlar…

Kemal Kılıçdaroğlu sana son bir soru: Senin yanında bir tane aklı başında adam yok mu, bu seni düştüğün çukurdan kurtaracak?

Editör: Haber Merkezi