UEFA Avrupa Ligi E grubu maçında 25 Kasım'da Marsilya'yı sahasında ağırlayacak Galatasaray rakibini yenerek liderliğini garantilemek istiyor. Derbi yenilgisi tartışılırken Galatasaray'da tüm gözler UEFA Avrupa Ligi'ne çevrilmiş durumda. Süper Lig'in ardından Galatasaray kendi sahasında Marsilya'yı yenerek taraftarını sevindirmek istiyor. Peki Galatasaray Marsilya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Marsilya maçı bilet fiyatları ne kadar? 

GALATASARAY MARSİLYA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Temsilcimiz Galatasaray ile Marsilya 25 Kasım 2021 Perşembe günü İstanbul'da karşı karşıya gelecek. Karşılaşma Perşembe günü saat 20:45’te başlayacak. Galatasaray Marsilya maçını canlı olarak izlemek isteyen futbolseverler Exxen üyeliği satın alarak maçı izleyebilecekler. 

GALATASARAY MARSİLYA MUHTEMEL 11’LER

GALATASARAY: Nelsson, Van Aanholt, Muslera, Yedlin, Berkan, Cicaldau, Marcao, Morutan, Feghouli, Kerem, Halil,

MARSİLYA: Harit, De La Fuente, Lopez, Saliba, Balerdi, Lirola, Amavi, Gueye, Gerson, Luis Henrique, Milik 

Galatasaray Marsilya

GALATASARAY - MARSİLYA MAÇI BİLET FİYATLARI NE KADAR?

Galatasaray - Marsilya maçı için en pahalı 1.250 TL, en ucuz bilet ise 125 TL olarak açıklandı. Karşılaşmanın biletlerinin yarın saat 14.00'ten itibaren ise genel satışa çıkacağı aktarıldı.

İKİ TAKIMDAKİ EKSİKLER

Galatasaray’da sakatlıkları bulunan Arda Turan ve Sacha Boey, Marsilya’ya karşı forma giyemecekler. Marsilya’da ise Türk futbolcu Cengiz Ünder bel sakatlığı, Dimitri Payet ise cezası sebebiyle karşılaşmada forma giyemeyecek.

Galatasaray Marsilya

Galatasaray'ın E Grubunda oynayacağı müsabakaların fikstürü şöyle:

25 Kasım: (5. Hafta)

Galatasaray-Olympique Marsilya

9 Aralık: (6. Hafta)

Lazio-Galatasaray

Editör: Haber Merkezi