Gelinim Mutfakta 14 Ekim puan durumu programı takip edenler tarafından merak ediliyor. Gelinim Mutfakta yeni haftasında gelinler arasında mücadele sürüyor ve hafta finali yaklaşıyor. Programı kaçıran bazı izleyiciler Gelinim Mutfakta 14 Ekim puan durumu nasıl? Gelinim Mutfakta gün birincisi kim oldu? sorularına cevap aramakta. Bu sebeple Gelinim Mutfakta puan durumu ve son bilgileri haberimizde derledik...

GELİNİM MUTFAKTA 14 EKİM PUAN DURUMU NASIL, KİM BİRİNCİ OLDU?

Gelinim Mutfakta 14 Ekim Perşembe günü gelinler arasında tartışma güne damga vurdu. Hatta gelinler ve kaynanalar arasında yaşanan gerilim nedeniyle gözyaşları döküldü. Gelinim Mutfakta yarışmasında gelinler bugün "Atom Dana" isimli etli yemek yaptılar. İşte yemek sonrası puan durumu: 

Büşra Nur: 16

Yaren: 14

Aslıhan: 9

Yeşim: 4

Gelinim Mutfakta

BUGÜN GELİNİM MUTFAK'TA ÇEYREK ALTINI KİM KAZANDI?

Yapılan puanlamaya göre bugün Büşra Nur gelin birinci oldu.

Çeyrek altını bugün kazanan gelin de yine Büşra Nur gelin oldu.

Büşra Nur gelin haftanın ilk üç gününde en düşük puanı alarak eleme potasına düşmüştü. Bugün aldığı puanlar ise onu bir nebze de olsa umutlandırdı.

Bugün sonuncu olan gelin ise bütün kayınvalidelerden bir puan alan Yeşim oldu.

Gelinim Mutfakta

GELİNİM MUTFAKTA DÜN 13 EKİM 2021 ÇARŞAMBA KİM BİRİNCİ OLDU?

Gelinim Mutfakta 13 Ekim kim birinci oldu, kim kazandı, çeyrek altın kimin oldu? Yarışmanın bugünkü bölümünde gelinler ve kayınvalideler yemekler üzerine tartışırken ortam çok gerildi. Yaren ile Aslıhan'ın tartışması ise programa damgasını vurdu. Peki, bugün kim birinci oldu?

Yarışmada bugün kayınvalideler mutfağa girdi. Mutfağa giren kayınvalidelerden Beyhan hanım çeyrek altını kazandı.

Beyhan bugün 21 puan alarak birinci oldu.

işte bugünkü puanlama:

Beyhan (Yeşim'in annesi) 21 puan.

Filiz 16 puan (Yaren'in kayınvalidesi)

Nuray 13 puan (Aslıhan'ın kayınvalidesi)

Arzu 9 puan (Büşra Nur'un kayınvalidesi)

GELİNİM MUTFAKTA DEMET AKALIN NEDEN YOK?

2. Sayfa' adlı magazin programına konuk olan şarkıcı Fatih Ürek, Demet Akalın'ın 'Gelinim Mutfakta' yarışmasının sunuculuğunu bıraktığını duyurmuştu. Bunun üzerine programa telefon ile bağlanan Demet Akalın, "Ben disiplinli kadınım. Ben 5 gün konser üstüne 3 gün 15 saat çalışamam. Çünkü ben 2 gün diye anlaştım. 10 gün önce ayrıldım. Beni bırakın Gülben'i alın Songül Karlı'yı alın dedim." açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi