310. bölümüyle Kanal D ekranlarında boy gösteren Gelinim Mutfakta'da 24 Mayıs günü bir haftanın finali heyecanına daha sahne oluyor. Hem yarışmada kalmak hem de büyük ödülü kazanmak için kıyasıya rekabet eden gelinlerin yanında, kayınvalidelerin gelinlerle olan ilginç diyalogları da yarışma severler için izlenmeye değer olaylar sunuyor. Sevilen sanatçı Fatih Ürek'in sunumuyla renklenen yarışmada gelinler bu hafta da en güzel yemeği yapmak ve en yüksek puanı almak için yarışıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, kim elendi? İşte, 24 Mayıs Gelinim Mutfakta puan durumu...

Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, kim elendi?

24 Mayıs Cuma saat 12.45'te yayına başlayan yarışma Gelinim Mutfakta haftanın final bölümünde gün birincisini ve elenen ismi henüz açıklanmadı. Açıklanır açıklanmaz haberimizde yer alacaktır.

24 Mayıs Gelinim Mutfakta hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayın

24 Mayıs Gelinim Mutfakta puan durumu

Gelinim Mutfakta’da haftanın ilk gününde en düşük puanı alarak sonuncu sırada tamamlayan isim 9 puanla Gülcan oldu. 21 Mayıs’ta Gelinim Mutfakta'da günün en düşük puanının Gülcan aldı. Günün en yüksek puanını Vahide aldı ve çeyrek altının sahibi oldu. Günün en yüksek puanını alan ve çeyrek altının sahibi olan gelin ise 15 puanla Vahide oldu. Diğer iki gelin ise 12'şer puan aldılar. 23 Mayıs’ta Güller-Vahideh Bakhshayeshizadeh, Besime-Gülcan Ekinci, Sevim-Güngör Üzüm ve Reyhan-Ezgi Yıldırım çiftleri ‘otlu limonlu tavuk’ ile yarıştılar. 22 Mayıs’ta 9 puanla Gülcan gün sonuncusu oldu, Güngör’ü 13 puanla Güngör ve Ezgi takip etti. 15 puan toplayan Vahide çeyrek altın kazanan isim oldu. Günün en düşük puanını Güngör aldı, Güngör’ü 10 puanla Vahideh takip etti. Günün en yüksek puanlarını Gülcan ve Ezgi aldı. Çeyrek altının sahibi Ezgi oldu.

Gelinim Mutfakta son bölümde neler oldu? 23 Mayıs 2019 Perşembe

Gelinim Mutfakta'nın günün en yüksek puanını alan gelini 14 puanla Ezgi oldu.

Günün en düşük puanını ise 8 puanla Güngör oldu. Gelinim Mutfakta'da günün birincisi Ezgi çeyrek altını aldı.

Editör: Haber Merkezi