Koronavirüs salgını her alanda kendini göstermeye devam ediyor. Dizi sektöründe birçok ismin Kovid-19 testi pozitif çıkmaya başladı. Bu isimlerden biri de Fox TV'nin sevilen dizisi Son Yaz'da Yağmur rolünde oynayan Hafsanur Sancaktutan oldu. Koronavirüse genç oyuncudan ilk açıklama geldi.

Dünya genelinde etkisini giderek arttıran koronavirüs salgını nedeniyle Türkiye tam kapanmaya giderken, yeni vakalar görülmeye devam ediyor.

HAFSANUR SANCAKTUTAN KORONAYA YAKALANDI

Cuma akşamları seyirciyle buluşan Son Yaz isimli dizinin başrol oyuncularından Hafsanur Sancaktutan’dan kötü haber geldi.

Dizide ‘Yağmur’ karakterine can veren 22 yaşındaki oyuncu koronavirüse yakalandı.

Hafsanursancaktutan

HAFSANUR SANCAKTUTAN'DAN İLK AÇIKLAMA

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim, iyi ki varsınız. Çok iyiyim hastalığı hafif atlatıyorum. Aklınız bende kalmasın iyileşip döneceğim aranıza, izleyeceğiz yine dizimizi Partying face sağlıklıı kalın, dikkat edinnn kendinize.

Hafsanursancaktutan

HAFSANUR SANCAKTUTAN KİMDİR?

Hafsanur Sancaktutan, 20 Mart 2000 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Çok küçük yaşlarından itibaren tiyatroyla ilgilenen Hafsanur Sancaktutan, yer aldığı tiyatro oyunlarıyla birçok ödül kazanmıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2018 yılında yayınlanan Servet adlı dizi ile yaşamıştır.

Şimdilerde FOX TV ekranlarında yayınlanan Son Yaz dizisinde Yağmur karakterine hayat vermektedir. Hafsanur Sancaktutan, 1.63 metre boyunda, 53 kilo ve Balık burcudur.

Hafsanur Sancaktutan Rol Aldığı Yapımlar
Son Yaz / Yağmur / 2020

Aşk Ağlatır / Ada Meryem / 2019

Gülperi / Fidan / 2018

Editör: Haber Merkezi