Hakan Ural’ın sağlık durumu nasıl? Hakan Ural programa dönecek mi iyileşti mi? son günlerde yoğun olarak araştırılıyor. Hakan Ural hakkında son olarak durumunun ağırlaştığı ve yoğun bakıma alındığı iddia edilmişti. 12 Kasım günü Hakan Ural son sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Neler Oluyor Hayatta' programının sunucusu Hakan Ural koronavirüse yakalanmıştı.

HAKAN URAL SON SAĞLIK DURUMU HAKKINDA AÇIKLAMA YAPTI!

Hastalıklarla boğuşan Hakan Ural sosyal medya hesabından taburcu olduğunu açıkladı. İşte  Ural'ın açıklamaları;

Ural, "Arkadaşlar an itibariyle hastaneden evime taburcu oldum. Hamdolsun her şey yolunda. Birkaç gün evde istirahat ettikten sonra inşallah beraberiz. İyi dileklerde bulunan bulunmayan herkese çok teşekkürler" dedi.

hakan ural

'YOĞUN BAKIMA ALINDI' İDDİASI

Hakan Ural, sosyal medya hesabından soğuk algınlığı geçirdiğini duyurmuştu. Ancak ilerleyen günlerde durumu ağırlaşan Hakan Ural, hastaneye giderek PCR testi yaptırmıştı. Ural'ın ilk günlerde negatif çıkan test sonucu bir süre sonra pozitife dönmüştü. Hakan Ural, bunun üzerine tedbir amacıyla hastaneye yatırılmıştı. Geçtiğimiz günlerde Hakan Ural'ın sağlık durumunun kötüye gittiği ve yoğun bakıma kaldırıldığı öne sürülmüştü.

Editör: Haber Merkezi