İstanbul’da yarın okullar tatil mi? 24 Eylül saat 11.01 civarında yaşanan deprem halk arasında paniğe neden oldu. Yerin 9.8 km derinliğinde ve 4,7 şiddetinde olan deprem sonrası Silivri ve çevre bölgelerdeki okullar tedbir amaçlı boşaltıldı. Peki, İstanbul’da yarın okullar tatil mi? Son dakika gelişmelerini haberimizde bir araya getirdik…

Halk arasında büyük paniğe neden olan deprem sonrasında Silivri Belediye Başkanı açıklama yaptı. Başkan Volkan Yılmaz, İstanbul'da meydana gelen depreme ilişkin şu ana kadar can kaybı veya herhangi bir hasar olmadığını bildirdi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi'nin resmi sitesinde yayınlanan bilgilere göre saat 11.00'da itibaren büyüklüğü 3'ü geçmeyen yaklaşık 10 deprem yaşandı.

 İSTANBUL’DA YARIN OKULLAR TATİL Mİ? 

Silivri'de yaşanan depremin ardından bazı okullar tedbir amaçlı boşaltıldı. Şimdi vatandaşlar İstanbul’da yarın okullar tatil mi?  araştırması yapıyor. Ancak henüz valilikten konuyla ilgili bir açıklama gelmedi. Gelen açıklamalar anlık olarak haberimizde yer alacaktır.

VALİLİKTEN DEPREM AÇIKLAMASI

İstanbul Silivri'de meydana gelen deprem, birçok ilçede de hissedildi. Depremin merkezinin İstanbul'un Büyükçekmece ilçesi ile Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi arasında olduğu ve şiddetinin 4,7 olduğu duyuruldu. Kandilli verilerine göre deprem ilk başta Silivri açıklarında 2.9; Avcılar açıklarında 2.5 büyüklüğünde iki sarsıntı daha kaydedilmişti.

İstanbul Valiliğinden depreme ilişkin açıklama geldi.

İstanbul Valiliği: "Deprem sonrasında ilimizdeki AFAD, AKOM, 112, 155, 156 ihbar hatlarına şu ana kadar herhangi bir hasar ihbarı yapılmamıştır."

Editör: Haber Merkezi