İtalya İspanya maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? Euro 2020'de sahadaki mücadelesiyle tüm futbolseverlerin beğenisini kazanan İtalya, rakibinden EURO 2012 finalinin rövanşını almak istiyor.Euro 2012'de İtalya'yı 4-0 yenen İspanya, üst üste ikinci kez Avrupa Şampiyonu olmuştu. Futbolseverler İtalya İspanya maçı öncesi merakla İtalya İspanya maçı saat kaçta, hangi kanalda? diye araştırma yapıyor. 

Şampiyonaya E Grubu'nda başlayan İspanya ise İsveç ve Polonya ile berabere kalıp, Slovakya'yı yenerek 5 puanla grubu ikinci sırada tamamladı. Son 16 turunda uzatmalarda Hırvatistan'ı 5-3 ile geçen İspanyollar, çeyrek finalde ise İsviçre'yi penaltılarla yendi.

İtalya İspanya maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifreli mi? İtalya İspanya Euro 2020 maçı canlı izle

Yakaladığı istatistiklerle ön plana çıkan İspanya, 2012 finalindeki başarısını tekrarlamak istiyor.

İtalya ve İspanya daha önce 23 kez karşı karşıya geldi. İki ekip yedişer kez kazandı, 9 maç berabere sonuçlandı.

İTALYA İSPANYA MAÇI CANLI İZLE

İTALYA İSPANYA MAÇI HANGİ KANALDA VE SAAT KAÇTA?

EURO 2020 İtalya İspanya yarı final maçı, bu akşam saat 22.00'de yayınlanacak. İtalya İspanya yarı final maçı TRT1, TRT 4K, trtizle.com ve TRT Radyo 1'den canlı yayınlanacak. Bu dev maçı Almanya'dan Felix Brych yönetecek. Yarı final karşılaşması Londra'da bulunan Wembley Stadı'nda oynanacak. 

İTALYA - İSPANYA MAÇI MUHTEMEL 11'LER

İtalya: Donnarumma, Florenzi, Bonucci, Chiellini, Emerson, Barella, Jorginho, Verratti, Chiesa, Insigne, Immobile

İspanya: Unai Simon, Azpilicueta, Eric Garcia, Laporte, Jordi Alba, Koke (Llorente), Busquets, Pedri, Moreno, Olmo, Morata

İNGİLTERE-DANİMARKA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

İngiltere ilk, Danimarka ikinci kupasını hedefliyor
Turnuvanın diğer yarı final mücadelesinde, İngiltere ile Danimarka yarınTSİ 22.00'de karşılaşacak.

Seyirci avantajıyla sahaya çıkacak İngiltere, turnuvadaki en önemli başarısına 1968'de üçüncü olarak ve 1996'da yarı finale kalarak ulaştı. İngilizler, Danimarka'yı elemesi halinde şampiyonada ilk kez son iki takım arasına adını yazdıracak.

Şampiyonada 1992 finalinde Almanya'yı 2-0 yenerek kupaya uzanan Danimarka ise bu yıl aynı başarıya bir kez daha ulaşmak için sahaya çıkacak.

Yarı final maçlarını geçen taraflar, 11 Temmuz Pazar günü finalde karşı karşıya gelecek.

 

Editör: Haber Merkezi