Yayınlandığı ilk bölümle birlikte büyük ilgi toplayan Kurşun dizisinin 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fox TV ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanmaya başlayan dizinin ikinci bölümünde neler olacağı merakla bekleniyordu. Yayınlanan fragmanlar ise, yeni bölümle ilgili ipuçları veriyor. İşte, heyecanla beklenen Kurşun 2. yeni bölüm fragmanı…

İstanbul’un 1970’li yıllarında adalet arayan bir savcının ve kalemine güvenen genç bir gazetecinin mücadelesini anlatan “Kurşun” ilk bölümüyle reytingleri alt üst etti. Kadrosunda Engin Altan Düzyatan, Burçin Terzioğlu, Berrak Tüzünataç, Sarp Akkaya, Engin Şenkan, Kürşat Alnıaçık, Seda Akman, Bora Akkaş, Begüm Akkaya, Gülizar Irmak, Şebnem Dilligil ve Cem Kurtoğlu’nun yer aldığı dizi 30 Ekim Çarşamba akşamı yeni bölümüyle ekranlarda olacak.

KURŞUN YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Orhan peşinde olduğu dava nedeniyle kardeşi Zeynep’i kaybetmiştir ve bu olayın arkasında olanları ortaya çıkarmak için elinden geleni yapacaktır. Orhan bir yandan kardeşinin acısını yaşarken, diğer yandan da kendisini suçlu bulmaktadır. Sevdiklerini koruyamaması, içinde bulunduğu çıkmazı sorgulamasına neden olur.

Zeynep’in ölüm emrine şahit olan Leyla, Orhan’a bu olayın arkasındaki ismin İstanbul’un boğasının olduğunu söylemez. İstanbul’un boğası adıyla bilinen Nuri Kargı, Orhan Atmaca’nın davaya devam ettiğini bilmektedir ve onu durdurmak için elinden geleni yapmaya hazırdır. Bu arada dava ile ilgili beklenmedik bir gelişme yaşanır. Gülce isimli kadın, maktul Filiz Ertan’ın arkadaşıdır ve olaya tanık olmuştur. Konuyla ilgili konuşmak istemektedir. Orhan Atmaca elindeki tek tanık ve davanın seyrini değiştirecek isim olan Gülce’yi koruma altına alır. Bu arada Orhan’dan habersiz, Leyla’da Gülce’yi aramaya koyulur. Korkusuzca davanın pelini süren Leyla, sürpriz bir şekilde babasının evlendiğini öğrenir.

Hayatında yaşadığı en büyük sevgi ve aşkı olan Zeynep’i kaybeden Aydın, acısı ve onu koruyamamanın vicdan azabıyla intikam peşine düşer. Orhan’dan ve Bünyamin Usta’dan gizli yaptığı plan başına dert olur.

Orhan, Gülce’yi herkesten saklamaya çalışırken, Gülce, mahkemeye çıkmasını istemeyenler tarafından kaçırılır. Orhan, elindeki tek tanığı olan Gülce’yi kurtarmak için bir plan yapar…

KURŞUN 2. BÖLÜM 1. FRAGMAN

KURŞUN 2. BÖLÜM 2. FRAGMAN

KURŞUN 2. BÖLÜM 3. FRAGMAN

İŞTE KURŞUN DİZİSİ 1. BÖLÜMÜN TAMAMI

Editör: Haber Merkezi