Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi E grubu son maçında Lazio'ya konuk oluyor. Grupta namağlup olan Galatasaray Laziyo'yu ilk maçta kendi evinde 1-0 mağlup etmişti. Tekrar galibiyet parolasıyla sahaya çıkacak olan Galatasaray'da hedef grubu 1. tamamlamak olacak. Lazio'da 1. olabilmek için sahada son ana kadar mücadele edecek. Peki Lazio Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Lazio Galatasaray maçı hangi kanalda?

LAZİO GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

UEFA Avrupa Ligi E grubunda Lazio ile Galatasaray arasında oynanacak mücadele 9 Aralık Perşembe akşamı saat 23:00'te başlayacak. Lazio Galatasaray maçı Olimpico Stadyumu'nda oynanacak ve mücadelede İspanyol hakem Del Cerro Grande düdük çalacak. Kritik mücadele Exxen platformu üzerinden üyeliği olanlara canlı yayımlanacak.

Lazio Galatasaray maçı

UEFA AVRUPA LİGİ E GRUBU PUAN DURUMU

1. Galatasaray 11

2. Lazio 8

3. Marsilya 4

4. Lokomotiv Moskova 2

Lazio Galatasaray maçı

GALATASARAY’DAN GRUPTAN NASIL LİDER ÇIKAR?

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde grup liderliği için Roma'da Lazio ile karşılaşacak. Galatasaray'ın namağlup lider durumda bulunduğu E Grubu'nda ilk sırayı alacak takım, son maçta belirlenecek. Galatasaray, İtalya'da Lazio deplasmanında kazanması veya berabere kalması halinde grubunu lider tamamlayacak.

"F.BAHÇE'DEKİ GEÇMİŞİNİN ANISINA..."

Immobile'nin dizinden yaşadığı sakatlık nedeniyle Lazio'da Galatasaray maçı için acil durum planları yapılıyor. Ciro, Sampdroia'ya karşı oynanan maçta sakatlandı ve yerini Vedat Muriqi'ye bıraktı.İtalyanlardan Lazio - Galatasaray maçı öncesi Vedat Muriqi yorumu: "Kosovalı, Immobile'nin yokluğunda formaya en yakın isim. Ancak şu ana kadar forma giydiği maçlarda hiçbir etki yaratamadı. Kim bilir, belki de Galatasaray karşısında Fenerbahçe'deki geçmişinin anısına derbi havası soluyabilir."

Editör: Haber Merkezi