UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde bu akşam Manchester City ile Chelsea karşı karşıya gelecek.
Bu sene iki ingiiliz temsilcisi Şampiyonlar Ligi finalinde kozlarını paylaşacak. Manchester City ile Chelsea arasındaki mücadele tüm futbolseverler tarafından merakla bekleniyor.  Manchester City Chelsea maçı saat kaçta, hangi kanalda? en çok sorulan sorular arasında. 

MANCHESTER CİTY CHELSEA MAÇI CANLI İZLE

MANCHESTER CİTY CHELSE MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Şampiyonlar Ligi finalinde Manchester City - Chelsea karşılaşması 29 Mayıs Cumartesi günü TSİ 22.00'de başlayacak. Müsabaka beIN SPORTS HD 1 ve beIN SPORTS Haber kanallarından naklen yayımlanacak.

Manchester City Chelsea maçı saat kaçta hangi kanalda

MANCHESTER CITY CHELSEA MAÇI NEREDE OYNANACAK?

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde iki İngiliz ekibi, Portekiz'in Porto kentindeki Dragao Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

MANCHESTER CİTY CHELSEA MUHTEMEL 11'LER

Manchester City: Ederson, Walker, Stones, Dias, Zinchenko, Rodri, Silva, İlkay Gündoğan, Foden, Mahrez, Kevin de Bruyne

Chelsea: Mendy, Azpilicueta, Thiago Silva, Rüdiger, James, Chilwell, Kante, Jorginho, Mount, Ziyech, Werner

MANCHESTER CİTY CHELSEA FİNALE NASIL GELDİLER?

Şampiyonlar Ligi’nin finalistleri Manchester City ve Chelsea tarihi bir sezon geçirdi. C Grubu’nda sezona başlayan City; Porto, Olympiakos ve Marsilya’nın önünde 16 puanla grubu lider tamamladı. Son 16’ta Borussia Mönchengladbach’ı iki maçta da 2-0’la geçen Manchester City, çeyrek finalde bir başka Alman temsilcisi Borussia Dortmund’u iki maçta da 2-1 yendi. Guardiola’nın öğrencileri yarı finalde PSG’yi 2-1’lik galibiyetlerle eledi ve finale geldi. Chelsea de E Grubu’nda Sevilla, Krasnodar ve Rennes’in önünde 14 puanla liderlik koltuğuna oturdu. Son 16’da Atletico Madrid’i 1-0 ve 2-0’lık galibiyetlerle eledi. Çeyrek finalde Porto’yu eleyen Maviler, yarı finalde ise Real Madrid gibi bir favoriye karşı deplasmanda 1-1 berabere kalıp evinde de 2-0 yenince final biletini kaptı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ ÖNCESİ İNGİLİZ TARAFTARLAR BİRBİRİNE GİRDİ

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde final günü geldi. Bu akşam İki İngiliz ekibi Manchester City ve Chelsea kupaya uzanmak için kozlarını paylaşacak.

Porto'da oynanacak final maçı öncesi dün gece saatlerinde İngiliz taraftarlar arasında arbede yaşandı. İngiliz holiganlar arasında aşırı alkolün de etkisi ile daha öncekilere benzer görüntüler yaşandı.

Daha önce 29 Mayıs'ta İstanbul'da oynanması planlanan Şampiyonlar Ligi Finali, Portekiz'in Porto kentine alınmıştı.

Manchester City - Chelsea karşılaşması bu akşam TSİ 22.00'de Estadio do Dragao Stadyumu'nda oynanacak. Final mücadelesini maksimum 16 bin 500 taraftar stattan izleyebilecek.

Editör: Haber Merkezi