MasterChef Türkiye 2021'de ana kadro seçimleri tamamlandı. Yedek seçimleri için stüdyoya gelen yarışmacılar en güzel yemeği yapmak için ter döktüler. Danilo, Somer ve Mehmet Şef'in verdikleri yemekleri en kısa sürede yapan yarışmacılar MasterChef'te yedek kadroya girmeyi garantilerken; başarısız olanlar ise hayallerine veda etti. Peki, MasterChef yedek kadroya kim girdi? MasterChef'te dün kazanan isimler kimler oldu? İşte tüm detaylar..

MASTERCHEF'TE DÜN KAZANAN İSİMLER KİMLER?

MasterChef 2021'de cuma gecesi yarışmacılar yedek kadroya katılıp, hayallerine devam etmek için büyük mücadele verdiler. Bu zorlu gecede şefler yarışmacılardan ilk etapta çanak enginar yapmalarını istedi.

masterchef

Yemek için tam 45 dakika zaman verildi. Sürenin sonunda Danilo, Somer ve Mehmet Şef yarışmacıların yaptıkları yemeklerin tadına baktı. Şeflerin oy birliği ile yedek kadroya Azize, Araz ve Samet seçildi.

İkinci turda ise ana ürünü şeftali olan yaratıcılık yemeği için kalan yarışmacılar yeniden mutfağa girdi. Bu turda ise yarışmacılara tam 40 dakika süre verildi. Bu turun sonunda da şefler yemeklerin tadına bakarak elenen ve yedek kadroya geçen isimleri duyurdu. Yedek kadroya katılan son 2 yarışmacı Merve ve Zerda olarak açıklandı.

MASTERCHEF'TE KİMLER ELENDİ?

Rakiplerinden daha az başarılı yemek yaparak elenen yarışmacılar ise Lara, Ali, Hüseyin, Kutay ve Pınar oldu.

İŞTE MASTERCHEF YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Editör: Haber Merkezi