Masumlar Apartmanı yeni bölüm izle ekranı haberimizde. Masum Apartmanı son bölümde neler yaşandı? İnci, yaşadığı duygusal patlamanın ardından herkesi kaygılandıran davranışlar sergilemeye başlar. Gözü ne Han’ı ne de Memduh’la Ege’yi görür. İnci’nin kendine gelmesini sağlayan ise hiç umulmadık biri olur. Diziseverler Masumlar Apartmanı 28. son bölümü full izle detaylarını merak ediyor. Masumlar Apartmanı izleyicileri heyecanla yeni bölümü beklemeye başladılar. Oyuncu kadrosunda Merve Dizdar, Ezgi Mola ve birçok ünlü ismi barındıran Masumlar Apartmanı bu hafta var mı? Geçen hafta yayınlanmayan dizide merak konusu oldu.

MASUMLAR APARTMANI CANLI İZLE

MASUMLAR APARTMANI SON BÖLÜM İZLE

MASUMLAR APARTMANI 28. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Safiye, tren garından döndükten sonra evde bambaşka bir Gülben’le karşılaşır. Gülben, yaşadıklarının yıkımıyla baş edebilmek için hiç umulmadık bir yöntem bulmuştur. Evdeki herkes bu “yeni” Gülben’i şaşkınlıkla izlerken, Han ve İnci arasındaki gerilim de artmaya devam eder. Gülben’in başına gelenlerden Esra ve Esat’ı sorumlu tutan Han, tüm köprüleri yakacak bir adım atar. Neriman ise Gamze’nin yaşadığı bir soruna çözüm bulmak isterken kendi başını belaya sokar. Müdürün Han’ı araması üzerine gelişen olaylar, Neriman’ı zor durumda bırakırken, Han ve Ege’yi karşı karşıya getirir.

MASUMLAR APARTMANI 29. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Masumlar Apartmanı 28. bölüm fragmanı yayımlandı ve sevenleri tarafından ilgi gördü. Bugün yayınlanacak yeni bölümün ardından dizi izleyicileri Masumlar Apartmanı 29. yeni bölüm fragmanı çıktı mı? sorgulamaya başlayacak ancak şu an yeni bölüm fragmanı paylaşılmadı.

Editör: Haber Merkezi