‘’Terör örgütleriyle işbirliği yapan, Beyaz Saray'dan iktidar dilenen, Türkiye düşmanlarının ağzıyla milletin değerlerine ve kurumlarına saldıran Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP'yi pkk, ypg, fetö ve Hdp ile aynı çizgiye getirmek için kaça satıldınız?’’ diyen Akçay, ‘’Ordumuza yönelik hakaretamiz sözlerini geri alıp özür dileyeceklerine inkar ve inada sığınıyorlar. Bunlara bakarsanız, güya sözleri çarpıtılmış! Sözleriniz çarpıksa tevil edemezsiniz. Sadece çırpınırsınız, çırpındıkça da batarsınız!’’ ifadelerini kullandı.

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, şunları söyledi;

‘’Teröristlerin savunuculuğunu yapan, yabancı başkentlerden iktidar dilenen Kılıçdaroğlu "Ypg terör örgütü değildir, Suriye'de ve Libya'da ne işimiz var?" diyor. CHP'li Çeviköz "Türkiye Suriye’de meşru değil, Doğu Akdeniz’i geriyor,Libya’da çizgiyi aştı.”diyor.

CHP'li Engin Altay Türkiye'yi Suriye'de "korsan devlet" olarak nitelendiriyor, Libya'daki Türk askerine "lejyoner"diyor. Şehit cenazesinde sırıtan CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır Türk Ordusuna "satılmış" diyecek kadar alçalmış.

Terör örgütleriyle işbirliği yapan, Beyaz Saray'dan iktidar dilenen, Türkiye düşmanlarının ağzıyla milletin değerlerine ve kurumlarına saldıran Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP'yi pkk, ypg, fetö ve Hdp ile aynı çizgiye getirmek için kaça satıldınız?

Ordumuza yönelik hakaretamiz sözlerini geri alıp özür dileyeceklerine inkar ve inada sığınıyorlar. Bunlara bakarsanız, güya sözleri çarpıtılmış! Sözleriniz çarpıksa tevil edemezsiniz. Sadece çırpınırsınız, çırpındıkça da batarsınız!’’

Editör: Haber Merkezi