Dün İzmir'de yaşanan depremlerin ardından bugün de yine Ege'de bulunan Muğla'da deprem yaşandı. Deprem mi oldu? sorusu vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Son dakika deprem haberleri gelirken vatandaşlar son yaşanan depremleri araştırıyor. İşte Türkiye'de son günlerde yaşanan depremler ve Kandilli AFAD verileri...

SON DAKİKA! MUĞLA'DA DEPREM

AFAD tarafından yapılan son dakika açıklamasında Muğla'nın Datça ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Saat 17.16 yaşanan sarsıntının derinliği 6.16 kilometre olarak ölçüldü.

deprem

KANDİLLİ SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

İZMİR'DE DEPREM!

AFAD, Ege Denizi'nin İzmir açıklarında saat 20:58 sıralarında deprem meydana geldiğini duyurdu. Depremin şiddeti 3.6 olarak verilirken, derinliği 5 kilometre olarak ölçüldü.

Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklamada ise sarsıntının büyüklüğü yine farklı paylaşıldı. Kandilli'ye göre depremin büyüklüğü 3.9...

İZMİR DAKİKALAR SONRA YİNE SALLANDI! 

Saat 21.28'de ise yine İzmir'in Karaburun açıklarında, 29.45 km uzaklıkta, 7.06 km derinlikte büyüklüğü 3.5 olan bir deprem daha gerçekleşti. Deprem bölgesinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı öğrenildi.

AFAD SON DEPREMLER

Editör: Haber Merkezi