Muhtarların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok yaptığı konuşmada, “Belediye olarak mahallelerde yaptığımız hizmetler için bize teşekküre gelen mahalle muhtarlarımıza ve Muhtarlar Derneği Başkanımız Murat Temur’a teşekkür ediyorum.

Silifke belediyesi olarak göreve başladığımız günden bu yana dürüst, adil, şeffaf ve katılımcı bir belediyecilik anlayışı ile kent merkezimiz ve tüm mahallelerimize adil bir hizmet akışı sağlamaktayız. Bu ziyaretlerin asıl amacı da belediye olarak yaptığımız çalışmalarda ayrım yapmadan yürüttüğümüz hizmetlerin tezahürüdür. Fen İşleri, Park ve Bahçeler, Plan ve Proje, İmar ve Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz özellikle kırsal mahallelerimizde çalışmalarını sürdürmektedir. İmkanlarımız dahilinde belediye hizmetlerimizi vatandaşlarımıza ulaştırmaya devam ediyoruz. Siz değerli muhtarlarımız ve vatandaşlarımız aracılığıyla mahallelerimizdeki eksiklikleri tesbit ediyoruz. Halktan ve siz muhtarlarımızdan gelen talepleri bir planlama yaparak çalışma programımızı gerçekleştiriyoruz. Silifke ve Silifkelilere hizmet vermenin heyecanı ve azmi içerisindeyiz. Hemşehrilerimizle özümüz, sözümüz, duamız ve gayemiz birdir. Belediye olarak hazırladığımız projelerimize ve yürüttüğümüz çalışmalara destek olan ve bu yolda bizlere ışık tutan başta siz değerli mahalle muhtarlarımıza ve vatandaşlarımıza da şimdiye kadar bizlere göstermiş olduğunuz güvenden dolayı teşekkür ediyorum” diyerek memnuniyetini dile getirdi.


Silifke Muhtarlar Derneği Başkanı ve Keben Mahallesi Muhtarı Murat Temur da konuşmasında, özellikle kırsal mahallelerde yürütülen yeni yolların açılması, mevcut yolların bakım-onarımı, parke taşı döşeme, park ve bahçelerin yenilenmesi, asfaltlama çalışmalarının yanı sıra temizlik hizmetlerinin de titizlikle yürütülmektedir. Her mahallemize aynı anda hizmet verebilmenin zorluğunu biliyoruz. Muhtar arkadaşlarımızın isteklerine aciliyetine göre ve belediyemizin imkanlarına göre sırasıyla cevap verilmektedir. 88 mahallemize eşit hizmet götürme gayreti içinde çalışmalar yürüten belediye ekiplerimize ve Belediye Başkanvekilimiz sadık Altunok’a şahsım ve mahalle muhtarlarımız adına teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi