O Ses Türkiye Yılbaşı konukları ve jürileri yılbaşına sayılı günler kala araştırılmaya başlandı. O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümü için adı geçen en çarpıcı isim Müge Anlı oldu. Sanat müziğine ilgisiyle bilinen başarılı sunucu Müge Anlı O Ses Türkiye iddialarına cevap verdi. Peki O Ses Türkiye yılbaşı programı konukları kimler? O Ses Türkiye Yılbaşı özel programı jüri üyeleri kimler? 

O SES TÜRKİYE YILBAŞI KONUKLARI BELLİ OLDU MU?

Çağlar Ertuğrul- Deniz Baysal

Fahriye Evcen -Barış Arduç

Melis Sezen

İlhan Şen

Eda Ece

Murat Yıldırım

Merve Dizdar

O Ses Türkiye Yılbaşı

O SES TÜRKİYE YILBAŞI JÜRİLERİ KİM?

Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk, Murat Boz ve Oğuzhan Koç, özel gecede birbirinden ünlü isimler için dönecek ve en beğendikleri isimleri kendi takımlarına dahil etmeye çalışacak.

MÜGE ANLI O SES TÜRKİYE’YE KATILACAK MI?

TV8'in sevilen yarışma programlarından O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel programına katılacağı iddia edilen Müge Anlı'dan konuyla ilgili açıklama geldi. Müge Anlı ‘nın kendisine ulaştığını ifade eden Bilal Özcan, ünlü sunucunun kendisine attığı mesajı okudu: 'Bilal abiciğim günaydın umarım çok iyisinizdir. Şimdi programınızı izledim. O Ses Türkiye ile ilgili… Ben katılıyormuşum, haberim bile yok. Sana söylemek istedim çok öpüyorum sevgiler.'

 

Editör: Haber Merkezi