Yönetmenlik koltuğuna Ülkü Erakalın'ın oturduğu, senaryosunu ise Orhan Elmas ve Memduh Ün'ün kaleme aldığı Ölmüş Bir Kadının Mektupları filmi 360 TV ekranlarında izleyenleriyle buluşuyor. Hasta bir kadının içine düştü acılı günleri anlatan Ölmüş Bir Kadının Mektupları filminin ne zaman, nerede çekildiği merak ediliyor.

ÖLMÜŞ BİR KADININ MEKTUPLARI FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Genç bir kadın olan Fikret, kalp hastasıdır. Doktor Nejat'ın uyguladığı tedavi genç kadına iyi gelir. Tedavi süresince tanıma fırsatı bulduğu Nejat'a aşık olan Fikret, Nejat'ın evli olduğunu öğrenince büyük bir yıkıma uğrar. Bunun üzerine babasının isteğini yerine getiren Fikret, varlıklı bir adam olan Sait Bey ile evlenir. Nejat'ın karısı Mediha, Sait Bey'in yeğenidir. Hiçbir şeyden haberi olmayan Mediha, Fikret ile ayrıldıktan sonra büyük bir buhran geçiren Nejat'a iyi geleceğini düşünerek onu amcasının yazlığına götürmeye karar verir. Bu sayede yeniden yolları kesişen Fikret ile Nejat'ın aşkı yeniden alevlenir.

ÖLMÜŞ BİR KADININ MEKTUPLARI OYUNCULARI KİM, NE ZAMAN, NEREDE ÇEKİLDİ?
 

1969 yılında vizyona giren Ölmüş Bir Kadının Mektupları filmin  çekimleri İstanbul'un çeşitli semtlerinde gerçekleştirilmiştir.

Filmin oyuncuları ise şöyle:

Hülya Koçyiğit

Ediz Hun

Peri Han

Müfit Kiper

Nedret Güvenç

Semih Sezerli

 

Editör: Haber Merkezi