PUBG Lite Türkiye'ye ne zaman gelecek? oyun severler tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Dünya çapnda çok geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşan PUBG Lite versiyonu geçtiğimiz günlerde yurtdışında ön başvurularını almaya başladı. Oyun için rekor seviyede başvuu talebi yapıldı. Türkiye'deki PUBG oyuncuları ise, PUBG Lite Türkiye'ye ne zaman gelecek? sorusunu çığ gibi büyüyen bir hızla araştırıyor. Bununla birlikte PUBG LİTE nasıl indirilir? ve PUBC için sistem gereklilikleri nelerdir soruları da oyunun sisteme girmesine kısa süre kala hazırlıklarını tamamlamak isteyenler tarafından en çok araştırılan konuları arasında geliyor. Peki, PUBG Lite Türkiye'ye ne zaman gelecek? PUBG LİTE nasıl indirilir? İşte, sistem gereklilikleri ve tüm soruların yanıtları...

PUBG Lite Türkiye'ye ne zaman gelecek?

Uzun süredir sabırsızlıkla beklenen PUBG Lite 23 Mayıs tarihinde kullanıcılarına kavuşacak.

PUBG Lite nasıl indirilir?

İlk olarak bir PUBG hesabına sahip olmanız gerekiyor. Buradan ulaşabilirsiniz. Hesabınızı açtıktan sonra Buradaki link üzerinden PC’nize Lite sürümünün kurulum dosyasını indirin. Dosyayı bilgisayarınıza kurun ve giriş yapmadan kapatın.

Henüz yalnızca Tayland için sunulan oyunu indirmek için VPN kullanmanız gerekiyor. VPN ile bölgenizi Tayland olarak ayarladıktan sonra indirmiş olduğunuz PUBG Lite'ı açın. Karşınıza çıkan sayfaya üyelik bilgilerinizi girin. Ardından pencerenin sol alt köşesinde yer alan turuncu butona tıklayın.

Son olarak oyuna giriş yapabilmek için denetim masasından saat ve zaman dilimini Bongkok olarak ayarlamanız gerekiyor. Tüm bu adımları gerçekleştirdikten sonra PUBG Lite'ı oynayabilirsiniz.

PUBG Lite sistem gereklilikleri nelerdir?

Minimum Sistem Gereksinimleri
OSWindows 7,8,10, 64bit
CPUCore i3 2.4GHz
RAM4GB
GPUIntel HD Graphics 4000
HDD4GB

Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri
OSWindows 7,8,10, 64bit
CPUCore i5 2.8GHz
RAM8GB
GPUNVIDIA Geforce GTX 660 or
AMD Radeon HD 7870
HDD4GB

PUBG Lite ön kayıt başvurusu nasıl yapılır?

PUBG Lite sürümünü deneyimlemek için ön kayıt oluşturmanız gerekiyor. Ön kayıtlar ise PUBG Lite resmi internet sayfasına ulaşarak hemen başvuruda bulunabilirsiniz. PUBG Lite ön kayıt başvuruları ise devam ediyor.

PUBG Lite Türkiye'ye ne zaman gelecek? PUBG hayranları tarafından merakla bekleniyor. PUBG Lite için yapılan ön başvurular dünya çapında bir rekora imza attı. Türkiye'deki oyun severler ise, PUBG Lite Türkiye'ye ne zaman gelecek? araştırması yapıyor. Peki, PUBG LİTE nasıl indirilir? İşte, sistem gereklilikleri ve PUBG Lite hakkında tüm merak edilenler...

Editör: Haber Merkezi