Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un yer aldığı Sadakatsiz dizisinin yeni sezon hazırkları başladı. Geçen sezonda damga vuran yapımlardan biri olan dizinin yeni bölümlerinin ne zaman başlayacağı sorgulanıyordu. Çarşamba günleri ekrana gelen projenin yeni bölümlerinde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Seyirciler ise, Sadakatsiz 2. sezon ne zaman başlıyor 2021? Sadakatsiz yeni bölüm bugün var mı? gibi sorulara yanıt arıyor.

SADAKATSİZ YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Hayranlarının sabırsızlıkla beklediği Sadakatsiz dizisinin yeni sezon çekimleri başladı. Sadakatsiz dizisinin yeni bölümü bu akşam yayınlanmayacak.

Dizinin 2. sezonuyla Eylül ayının 22'sinde ya da 29'unda ekranlara geri dönmesi bekleniyor. Yayın tarihi belli olduğunda sayfamızdan takip edebilirsiniz.

SADAKATSİZ DİZİSİNİN SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Asya’nın Derin’in hamilelik yalanının ortaya çıkarması, iki kadın için yeni bir yüzleşmenin habercisidir. Asya ve Derin’in birbirine kanıtlamak istediği gerçekler geçmiş ve geleceğin çetin bir hesaplaşmasına dönüşür. Volkan, tüm sır perdelerini bir bir aralayan bu yoldan Asya ve Derin’i döndürmeyi başaracak mıdır? Gerçek ile yalanın, ihanet ile sadakatin son savaşından kim galip çıkacaktır?

SADAKATSİZ DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Cansu Dere - Asya Arslan

Caner Cindoruk - Volkan Arslan

Melis Sezen - Derin Güçlü

Yeliz Kuvancı - Bahar Gelik

Olcay Yusufoğlu - Serap Şenlik

Nazlı Bulum - Nil Tetik

Gözde Seda Altuner - Gönül Güçlü

Taro Emir Tekin - Selçuk Dağcı

Alp Akar - Ali Arslan

Özge Özder - Derya Samanlı

Burak Sergen - Haluk Güçlü

Editör: Haber Merkezi