Yıldıray Çiçek / TÜRKGÜN

Skandallar ve rezaletler partisi olarak bilinen CHP’de en son patlayan hadise Aykut Erdoğdu’nun eski ve yeni eşiyle yaşadığı olaylar olmuştur. Aykut Erdoğdu’nun eski eşinin yayınladığı video ve o video içeriğinde Aykut Erdoğdu’nun yeni eşine yönelik yaptığı yorumlar gerçekten yenilir yutulur cinsten değildi.

Ailenin özel yaşantısına dair elbette yorum yapmayacağız. O konular Aykut Erdoğdu ve eski-yeni eşleri arasındaki meselelerdir.

Ama CHP’de yönetimlerin nasıl belirlendiğine dair çarpıcı ilişkiler barındırıyor. Her türlü yeminle bir kez daha söylüyorum Allah bu ülkeyi CHP zihniyetinden korusun…

Aykut Erdoğdu’nun yeni eşiyle sevgili olduğu dönem onu CHP yönetimine aldırmak için gösterdiği çaba, yeni eş Tuba Torun’un ise “CHP’de dolarla milletvekili oluyorlar” sözleri CHP’nin nasıl bir yapılanma içinde olduğunu göstermektedir.

Tüm bunlar eski eşin intikam duygularıyla ortaya çıkardığı düşüncelerin yansımasıdır. Bu intikam duygusuna elbette bizim yapacağımız bir şey olmaz.

Aykut Erdoğdu’nun özelinden çıkanlar değil de, bize genel siyasetinde ortaya koydukları zaten yetmektedir.

Aslında CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu ve yeni eşi Tuba Torun zihinsel olarak CHP’li değil HDP’li… Aslında ona HDP’leşmiş CHP’de yer bulmuşlar desek inanın o daha doğru olur. Aykut Erdoğdu “Selahattin Demirtaş inşallah Cumhurbaşkanı seçilir” diyen bir nursuz, yeni eşi de HDP’ye oy verdiğini söyleyen ve her fırsatta HDP avukatlığı yapan birisidir.

Mesela nasıl bir karakter sahibi olduğunu Aykut Erdoğdu’dan öğrendiğimiz Tuba Torun’un “6 milyon seçmeni olan bir parti… HDP’ye dayanaksız-uyduruk bir kapatma davası açmak 6 milyon insanı da suçlamaktır. O insanlar bu ülkenin yurttaşları, başka bir ülkenin değil. Asla unutmayacaklar. Bu dava, siyasi iktidarın ve çirkef ortağının veda metninin altına attığı imzadır” şeklinde çirkef bir twiti vardır. Terör örgütü PKK’ya hizmet ettiği her türlü somut delille ortada olan HDP’yi bu şekilde savunmak için gerçekten ya büyük bir karakter bozukluğu olmalı ya da hain duygular olmalı bir insanda… Bu zekâ sahibi, hukukçu bir de… 6 milyon oy alınca HDP suç işleme özgürlüğü mü kazanıyor? Madem öyle mafyalar arasında da yanındaki adam sayısına göre suç işleme özgürlüğü tanınsın. Yargı hesap soracağı vakit “Ona dokunamazsınız yanında çok fazla adamı var” denilsin… Bu türlerin kasetini izlemeye gerek var mı?

50+1 geyikleri yapmaya gerek var mı?

Biliyorsunuz SOL bir zamanlar Türkiye’yi belediyeler üzerinden soyup soğana çevirmişti. ASKİ’ler, İSKİ’ler patladığında da hep bunların sevgilileri ve eşleri arasındaki kavgalar yüzünden yolsuzluklar, rüşvetler deşifre olmuştu. Şimdi de aynı manzaralar var… Eski eş ve yeni eş konuşuyor ve ortada CHP’de milletvekilliğinin dolarla satıldığı itirafları ortaya dökülüyor. Diyen kim? CHP Genel Başkan Yardımcısının CHP Genel Merkez yöneticisi eşi…

CHP gerçekten bünyesinde illet ve zillet barındıran partidir. Türkiye’ye ve topluma kötülük adına ne varsa bu bünyede bulabilirsiniz.

CHP’nin içindeki özel hâllere gerek yok, genel hâli özelinden daha çok kokuyor.

Editör: Haber Merkezi