Star Tv'nin en sevilen dizisi Sefirin Kızı 47. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkıyor. Sefirin Kızı 46. son bölümde heyecanlı dakikalar yaşandı. Diziyi kaçıranlar için Sefirin Kızı 46. son bölüm izle Puhu Tv ekranı ve Sefirin Kızı yeni bölüm izle detayları haberimizde...

SEFERİN KIZI 46. SON BÖLÜM İZLE

SEFİRİN KIZI 48. BÖLÜM FRAGMANI VAR MI?

Sefirin Kızı 47. yeni bölümün bugün Star TV'de yayınlanacak. Yeni bölümün bitmesinin ardından Sefirin Kızı 48. bölüm fragmanının yayınlanması bekleniyor.

SEFİRİN KIZI 46. SON BÖLÜM ÖZETİ, NELER YAŞANDI?

İşte Sefirin Kızı 46. son bölümde yaşananlar; Sedat'ın bıçakla yaralanması yeni bölümde Sancar'ın üstüne kalır. Sedat, Sancar'ın korkunç planıyla bir anda kendini kaçak durumda bulur. Ona en büyük gücü veren Mavi'nin masumiyetine koşulsuz inanması oldu. 

Mavi ise bir yandan Melek'in bu durumdan etkilenmesini önlemeye çalışırken bir yandan da gerçekleri ortaya çıkarmak için elinden geleni yapar.

Sancar bu suçtan dolayı aranırken Sedat'ın durumu ciddiyetini korur. Sancar üzerine yıkılan bu suçtan aklanabilecek mi?

Elvan, Yahya'nın tepkisiyle kendi hayatına dair yaptığı tercihleri daha çok sahiplenir. Sonrasında yaşayacağı büyük yüzleşmeyle de omuzlarından geçmişin yükünü atar.

Bu sırada Bora'nın aklına ektiği bir şüphe ise onu başka bir telaşa düşürecektir.

Sancar için bütün umutlar tükenirken Mavi, Sancar'ın kurtuluşu için her şeyden vazgeçmeye hazırdır. Hem Sancar hem de Mavi, içine düştükleri cendere yüzünden kendi yok oluşlarına neden olacak kararların eşiğine geleceklerdir.

Sedat'ın zorla yanında tuttuğu Mavi, arabadan inemediği için direksiyona müdahale eder. Kaza yapmak üzere olan Sedat arabayı durdurabilecek mi?

Sefirin Kızı dizisi oyuncuları kimler?

Dizide; Engin Akyürek 'Sancar Efe' karakterini canlandırırken, Tuba Büyüküstün ise 'Mavi' karakterini canlandırıyor.

Star'ın sevilen dizisi, 'Sefirin Kızı' her pazartesi izleyici ile buluşuyor.

Doğukan Polat, Hivda Zizan Alp, Ferit Aktuğ, Özlem Çakar Yalçınkaya, Erdal Küçükkömürcü, Gonca Cilasun, Esra Kızıldoğan, Cemre Öktem ve Şafak Başkaya'nın da oyuncu kadrosunda yer aldığı dizinin çekimleri Ege'de yapılıyor.

Yönetmenliğini Emre Kabakuşak'ın yaptığı dizinin senaryosunu ise Eylem Canpolat, Ozan Aksungur, Defne Gürsoy, Oğuz Ayaz, Gamze Arslan Çelik ve Ozanser Uğurlu kaleme alıyor.

Editör: Haber Merkezi