Seni Çok Bekledim 11. bölümü ile bu akşam ekranlara geliyor. Dizini yeni bölümü öncesinde kritik gelişmeler yaşandı. Diziseverler Seni Çok Bekledim 11. bölüm izle ve Seni Çok Bekledim fragman izle ekranını araştırıyor. Reytinglerde istediğini bulamayan dizi final mi yapıyor? Yaşanan son gelişmeler haberimizde... 

SENİ ÇOK BEKLEDİM SON BÖLÜM İZLE

SENİ ÇOK BEKLEDİM 11. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kadir, gemileri yakmış, Cemal'e karşı savaş baltalarını çıkarmıştır. Kardeşi Erol'la işbirliği yaparak şirketteki hisse dengesini lehine çevirme kararı alır. Ancak tam bu sırada öğrendikleri aklını fena halde karıştırır.

Ayliz, yaşadığı şokun etkisindedir. Tesellisi, durumdan habersiz olsa bile, her zaman yanında olan Kadir'dir. İsmet, Cemal'in baskısıyla bildiklerini Kadir'le paylaşamaz. Yine de öğrendiği bilgi, başına bela olur. Karısı Songül'le birlikte kan donduran bir olayla yüzleşirler.

Cemal, bir an önce hamlesini yapıp şirketi ele geçirmenin derdindedir. Kadir'i saf dışı bırakacak bir planın peşindeyken kendi öz oğlu Erol'a vereceği zarar aklının ucundan bile geçmez.

Seni Çok Bekledim 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Seni Çok Bekledim 11. yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Final yapması beklenen dizide yeni bölüm fragmanı çıkacak mı merak konusu.

Seni çok Bekledim final mi yapacak?

Yönetmenliğini Yasemin Türkmenli’nin yaptığı dizinin senaryosunu Hakan Haksun, Pervin Bozan, Elif Başaran ve Eylül İdiman yazıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun yanı sıra; Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Durul Bazan, Türkü Turan, Hakan Ummak, Sibel Şişman, Gürkan Güzeyhuz, Şehsuvar Aktaş, Selen Domaç, Nihan Büyükağaç, Damla Makar, Hande Oktan ve Selen Zeyneloğlu rol aldığı Seni Çok bekledim 13. bölümde final yapacak.

Dizinin başrolünde oynayan Özcan Deniz ise bir başka dizisi ise izleyicilerin karşısına çıkacak. Suç ve gerilim türündeki yeni dizisi ‘Senkron’nun oyuncu kadrosunda ise dizinin hem yönetmenliğini hem de senaristliğini üstlenen Özcan Deniz’in yanı sıra Feyza Aktan, Cansel Elçin ve Uygar Özçelik yer alıyor.

Zamanda yolculuk mümkün mü? Paralel evrenler gerçekten var mı? Hayallerimiz, yarım kalan aşklarımız, pişmanlıklarımız veya kayıplarımız başka bir evrende varlığını sürdürüyor olabilir mi? 21. yüzyılda herkesin kafasının bir köşesini meşgul eden bu soruları konu alan ‘Senkron’ Nisan ayından itibaren dijital platformda tüm bölümleriyle izleyicisi ile buluşacak. Distopik gerilim ve suç temalarındaki ilk orijinal dizisi olma özelliğine de sahip olan ‘Senkron’, toplam 6 bölümden oluşuyor.

 Yönetmenliğini Yasemin Türkmenli'nin yaptığı dizinin senaryosunu Hakan Haksun, Pervin Bozan, Elif Başaran ve Eylül İdiman yazıyor. Dizinin dev oyuncu kadrosunda Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun yanı sıra; Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Durul Bazan, Türkü Turan, Hakan Ummak, Sibel Şişman, Gürkan Güzeyhuz, Şehsuvar Aktaş, Selen Domaç, Nihan Büyükağaç, Damla Makar, Hande Oktan ve Selen Zeyneloğlu rol alıyor.

SENİ ÇOK BEKLEDİM OYUNCULARI

Kadir: Özcan Deniz

Ayliz: İrem Helvacıoğlu

Cemal: Mustafa Uğurlu

Hidayet: Yıldız Kültür

Selahattin: Caner Şahin

Erol: İlhan Şen

Mihre: Lila Gürmen

Rıza: Ali İpin

İsmet: Durul Bazan

Meryem: Türkü Turan

Zaza: Hakan Ummak

Şebnem: Sibel Şişman

Serkan: Gürkan Güzeyhuz

Osman Efe: Şehsuvar Aktaş

Davut: Mehmet Ulay

Songül: Selen Domaç

Sibel: Nihan Büyükağaç

Nezahat: Damla Makar

Umut: Ömer Gökay Şanlıer

Editör: Haber Merkezi