Her hafta milyonlarca izleyiciyi Star Tv ekranlarına kilitleyen dizi Söz, 83. bölümüyle 20 Mayıs Pazartesi akşamı ekranlarda olacak. Yavuz komutan önderliğinda kahramanca işlere imza atan Tim'in hikayesi izleyiciler tarafından çok seviliyor ve yakından takip ediliyor. Diziyi yayın saatinde internet üzerind eizlemek isteyen hayranları her hafta yoğun şekilde Söz 83. bölüm 20 Mayıs full izle Star TV ve Söz son bölüm tek parça izle YouTube aramaları yapıyor. 13 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanan Söz son bölümde, Yavuz, uzun zamanın ardından Erdem Komutan'ı kurtarmak için yeniden Tim'in başına geçmişti. Linda'ya hakettiği sonu yaşatan Yavuz ve arkadaşları, Erdem karşısında Dragan'ı teslim etme teklifine karşı bir plan kurarak yanıt vermişti. Bu hafta ise, Erdem'in üzerindeki bomba düzeneğinin şifresini bilen tek kişi Dragan kendinde olmadığı için başka bir yol bulmak zorunda kalacaklar. Fragmanı izleyen Söz takipçilerinin aklında ise, Yavuz şehit mi oluyor? sorusu var. İşte, Söz 83. yeni bölüm hakkında tüm detaylar...

Söz 83. bölümde neler olacak?

Tim, Erdem Komutan'ın üzerindeki patlayıcıyı devre dışı bırakmak için tüm gücüyle mücadele eder. Bunun için Dragan'a ihtiyaçları vardır. Ancak çatışma sırasında iki ateş arasında kalan Dragan, yaralanmış ve kendinde değildir. Bu yüzden Tim, Erdem Komutan'ı kurtamak için başka bir çözüm üretmek zorundadır. 

Tim, Yauz'un gitgide ağırlaşan hastalığını öğrenir. Yavuz'un yaşayabilmesi için panzehirin yerini Dragan bilmektedir. Daha fazla geç kalmadan panzehiri ele geçirmek isterler, bu nedenle de Dragan'a ulaşmalıdırlar.

Dost, en güçlü adamlarını tek tek kaybetmiştir ve en önemli hamlesini yapmak için harekete geçme zamanı geldiği kararını alır. Türkiye sınırında kuracağı terör devleti için ne gerekirse göze almıştır. Ancak Tim, bu hamlye karşı hazırlıklıdır.

Söz 83. bölüm 20 Mayıs full izlemek için buraya tıklayın

Söz 83. bölüm 1. fragman

Söz 83. bölüm 2. fragman

Söz son bölümde neler oldu?

Uzun süre sonra Yavuz, Erdem Komutan'ı kurtarmak için Tim'in başına geçti ve hemen harekat düzenlendi.

Linda, büyük patron Di Rabbako’nun yardımıyla ülkeye giriş yaptı. Erdem Komutan'ın tutsak edildiği yere gitmek üzereyken, hiç beklemediği bir olayla karşılaştı. Linda'nın bulunduğu havalimanına baskın yapan Tim ve Yavuz, kaçmak için elinden geleni yapan Linda'ya yaprıklarının bedelini ödetti.

Tim, Erdem Komutan'ın bulunduğu yeri öğrendi ve zaman kaybetmeden harekete geçti, ancak Di Rabbako’nun  hain bir tuzak kurmuştu ve Tim'in bundan haberi yoktu.

Erdemin üzerine zamana karşı bir bomba bağlanmıştı. Bu bombanın etkisiz hale gelebilmesi için şifreyi bilen isim ise Dragan'dı. Di Rabbako, Yavuz'la konuşarak, Erdem Komutan'a karşı Dragan'ı istedi.

Erdem Komutan'ı kurtarmak isteyen Tim'in Dragan'ı vermek gibi bir niyetleri yoktu. Bunun için de bir plan hazırlamışlardı.

 Söz 83. bölüm, izleyenlerin göz yaşlarını tutamayacağı olaylarla seyircisinin karşısına çıkıyor. Star Tv ekranlarının beğenilen dizisi Söz, final bölümüne kısa süre kala hayranlarına yine nefes kesici anlar yaşatacak. Yeni bölümü canlı olarak izlemek isteyen takipçileri Söz 83. bölüm 20 Mayıs full izle Star TV ve Söz son bölüm tek parça izle YouTube tarzında aramalar yapıyor. Peki, Yavuz şehit mi oluyor? İşte, 20 Mayıs Söz 83. bölüm...

 

Editör: Haber Merkezi