Şampiyonlar Ligi C grubunda Sporting Lizbon kendi stadında Beşiktaş ile karşılaşacak. Sporting Lizbon Beşiktaş'a rakip olduğu üç Avrupa kupası maçından yenilgi almadan ayrıldı. Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı maçlarda henüz puan alamayan Beşiktaş bu maçtan galip gelerek Avrupa Ligi’ne gitme iddiasını sürdürmek istiyor. Peki Sporting Lizbon Beşiktaş maçı saat kaçta, şifresiz verecek kanallar hangileri? İşte Sporting Lizbon Beşiktaş maçı muhtemel 11'leri...

SPORTİNG LİZBON BEŞİKTAŞ MAÇI BU AKŞAM SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Sporting Lizbon Beşiktaş maçı bu akşam saat 23:00'te José Alvalade Stadyumu'nda 
oynanacak. Sporting Lizbon - Beşiktaş maçı Exxen platformu üzerinden şifreli olarak ve üyeliği olanlara yayımlanacak. Maçı Rus hakem Sergei Karasev yönetecek.

sporting lizbon beşiktaş maçı saat kaçta

SPORTING LİZBON BEŞİKTAŞ MAÇININ MUHTEMEL 11'İ

Sportıng Lizbon: Feddal, Porro, Reıs, Pote, Sarabıa, Coates, Palhınha, Nunes, Adan, Inacıo, Paulınho

Beşiktaş: Montero, Umut, Ların, Kenan, Ersin, Welınton,Atıba, Salih, Josef, Necip, Ghezzal

BEŞİKTAŞ'TAN LIZBON MAÇI ÖNCESİ SAKATLIK AÇIKLAMASI!

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada, "Futbol A Takımımızın Spor Toto Süper Lig 'in 11. haftasında Atakaş Hatayspor ile deplasmanda oynadığı müsabaka sırasında sağ uyluk arka adalesinde hissettiği ağrı nedeniyle oyuna devam edemeyen Michy Batshuayi ile aynı müsabakanın sonrasında sağ alt baldır adalesinde ağrı hisseden Valentin Rosier'e Acıbadem Fulya Hastanesi'nde MR görüntülemeleri yapılmıştır.

Yapılan MR görüntülemeleri neticesinde; Michy Batshuayi'nin uyluk arka adalesinde (biceps femoris) gerilme ve kanama, Valentin Rosier'in ise sağ alt baldır adalesinde (soleus) gerilme ve ödem tespit edilmiştir. Futbolcularımzın tedavilerine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır." ifadelerine yer verildi.

sporting lizbon beşiktaş maçı

SPORTING LIZBON BEŞİKTAŞ MAÇI ŞİFRESİZ İZLENİR Mİ?

Sporting Lizbon - Beşiktaş maçı 3 Kasım Çarşamba günü saat 23:00'te Exxen'de ve Azerbaycan televizyonu CBC Sport'ta canlı yayınlanacak.

CBC SPORT NASIL VE NEREDEN İZLENİR?

Çanak anteninizin AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna ayarlı olması gerekmektedir. AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna dönük çanak anteniniz varsa uydu cihazınızın kurulum menüsünden frekans ekle menüsünü açın. Uydu adı kısmında "AzerSpace 1/Africasat 1a" seçin. Uydu seçimini yaptıktan sonra bir alt kısmında bulunan frekans kısmına 11134 sayısını girin. Polarizasyon kısmında H - Yatay seçin. Sembol kısmına 27500 sayısını girin. FEC değerini bir çok uydu cihazı otomatik seçmektedir, bu değeri değiştirmeyebilirsiniz. FEC değerini değiştirmek isterseniz CBC Sport TV yayınının FEC'i 5/6. Bütün frekans değerlerini düzgün girdikten sonra aramayı başlatıp yayınınızı izleyebilirsiniz.

CBC SPORT FREKANS BİLGİLERİ NE?

Uydu: AzerSpace 46° Frekans: 11135 H 27500

SPORTİNG LİZBON BEŞİKTAŞ ŞİFRESİZ VEREN YABANCI KANALLAR

Arena Sport 4
Bein Sports France 2 HD
BT Sport 1 HD
C More Streaming Sweeden
Livescore App
Paramount + USA
SuperSport Maximo 1 HD
SuperSport Premier League HD
TV2 Play Norge
Haberpush HD
TV3 Sport Dansk HD
Viaplay Baltic HD
Arena sport 1 HD
Btv aksiyon HD
CBC sport hd
Viaplat Denmark HD

BEŞİKTAŞ DEPLASMANDA İYİ SONUCU UNUTTU

Beşiktaş, Avrupa'daki deplasman maçlarında ise son dönemde galibiyet alamamanın sıkıntısını yaşıyor.

Siyah-beyazlı ekip, Avrupa'daki son 10 dış saha maçının sadece birini kazanabildi. 2018-2019 sezonunda Avrupa Ligi'nde Sarpsborg'u Norveç'te 3-2 mağlup eden Beşiktaş, diğer 9 dış saha mücadelesinde 2 beraberlik ve 7 yenilgi aldı.

AVRUPA ARENASINDA 228. RANDEVU

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda Portekiz’in Sporting Lizbon takımına konuk olacak Beşiktaş, Avrupa kupalarındaki 228. mücadelesine çıkacak. Siyah-Beyazlılar, Avrupa kupalarında geride kalan 227 maçta rakiplerine 84 kez üstünlük kurdu. 96 karşılaşmayı mağlup tamamlayan Beşiktaş, 47 mücadeleden berabere ayrıldı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE 3 MAÇTAN DA MAĞLUP AYRILDI

Sergen Yalçın yönetiminde bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Beşiktaş, C Grubu'nda oynadığı 3 maçtan da mağlup ayrıldı.

Grubundaki ilk maçında evinde Borussia Dortmund'a 2-1 yenilen siyah-beyazlı ekip, deplasmanda ise Ajax'a da 2-0 mağlup oldu. Beşiktaş, Yalçın'ın teknik direktörlüğünde organizasyondaki üçüncü maçta ise Sporting Lizbon'a İstanbul'da 4-1 yenildi.

Siyah-beyazlı ekip, Yalçın'ın yönetimindeki 5 Avrupa kupasında 4 gol atarken, kalesinde 12 gol gördü.

PORTEKİZ TAKIMLARINI DEPLASMANDA ÜSTÜN!

Portekiz takımlarıyla Avrupa kupalarında 17 kez karşılaşan Siyah-Beyazlı ekip, bunların sadece 3’ünü kazanabildi. Beşiktaş, Portekiz ekiplerine karşı 3 galibiyetini de deplasmanda aldı. Bu ülke takımlarına 8 kez mağlup olan Kara Kartal, 6 mücadeleyi ise beraberlikle tamamladı. Portekiz temsilcilerine 21 gol atan Siyah- Beyazlılar, kalesinde 28 gol gördü. Beşiktaş, zorlu mücadeleden 3 puanla çıkıp Portekiz takımlarına karşı dış saha zaferlerine bir yenisini daha eklemek istiyor.

Editör: Haber Merkezi