İçişleri Bakanlığının terörle mücadeledeki başarılı çalışmalarına değinen MHP’li Kılavuz: “Terörün kökünün kazınmasına ve teröristlerin bulundukları yerde imha edilmesine destek veren Sayın Cumhurbaşkanımıza, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’e, Sayın Bakanım zat-ı alinize ve Yüce Türk milletinin göz bebekleri olan kahraman polislerimize, askerlerimize, jandarmalarımıza, güvenlik korucularımıza canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Türk vatanının bölünmez bütünlüğüne, Yüce Türk milletinin varlığı ve birliğine saldıran kahpe terör örgütlerine karşı Yurt içi ve yurt dışında her türlü övgünün üzerinde verilen destansı mücadelede Siyasi otoriteyi ortaya koyan, kararlı bir mücadele ile Terörün kökünün kazınmasına ve teröristlerin bulundukları yerde imha edilmesine destek veren Sayın Cumhurbaşkanımıza, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’e, Sayın Bakanım zat-ı alinize ve Yüce Türk milletinin göz bebekleri olan kahraman polislerimize, askerlerimize, jandarmalarımıza, güvenlik korucularımıza canı gönülden teşekkür ediyor; Güvenlik güçlerimizi en içten duygularımla saygıyla, sevgiyle ve muhabbetle selamlıyorum. Büyük Türk milletinin namus ve şerefi uğruna şehadet şerbeti içen kahramanlarımızı Rahmetle ve minnetle anıyor; manevi huzurlarında saygıyla eğilirken Gazilerimize uzun ve sağlıklı ömürler diliyorum. Yüce Türk milletinin duası ve desteği onur, gurur ve iftihar kaynağımız olan güvenlik güçlerimizle beraberdir. 

“Kim ne derse desin şehit kanlarıyla sulanmış bu topraklarda tek bir terörist kalmayacak; terör sevici hainler ve terörist destekçileri cennet vatanımızda barınamayacaklardır.”

MHP’li Kılavuz: “Türk devleti güçlüdür. Türk milleti kahramandır. Kim ne derse desin şehit kanlarıyla sulanmış bu topraklarda tek bir terörist kalmayacak; Terör sevici hainler, terörist destekçileri cennet vatanımızda barınamayacaklardır. ”dedi.

“Sayın Bakanım Doğal felaketlerde, Asil Türk milletinin zor zamanlarında ve ihtiyaç duyduğu her anda Gecenizi gündüzünüze katarak samimiyetle, fedakârlıkla ve adanmışlıkla mücadeleniz için şükranlarımı sunuyorum. Emniyet, Jandarma, Afad, Göç İdaresi ve nüfus müdürlükleri adına gerçekleştirdiğiniz başarılı çalışmalar, marka projeler için Sizlere sonsuz tebriklerimiz arz ediyorum. Teröristler yok edildikçe Türk vatanının, Türk milletinin düşmanları çılgına dönmektedir. Sözde demokrasi havarileri ve insan hakları savunucuları hainlerle mücadele edildikçe arsızca ve alçakça ortaya çıkmakta; Kadın haklarını utanmadan dillerine dolayanlar; Şehitlerimiz Aybüke Yalçın öğretmenimizi, Nurcan Karakaya’yı Dağlara kaçırılan küçük kız çocuklarını ve Diyarbakır annelerini olunca riyakârlıkları ortaya çıkmaktadır. 10 aylık Bedirhan bebeğimizi, masum insanlarımızı katleden namussuz teröristleri ve destekçilerini şiddetle lanetliyorum. Türk devleti güçlüdür. Türk milleti kahramandır. Kim ne derse desin şehit kanlarıyla sulanmış bu topraklarda tek bir terörist kalmayacak; Terör sevici hainler, terörist destekçileri cennet vatanımızda barınamayacaklardır.” 

Uyuşturucu ve madde bağımlılığına karşı verilen emsalsiz mücadele millî güvenlik meselesi olarak ele alınmalı ve Türk gençliğinin damarlarındaki asil kanı kirletmesine izin verilmemelidir

Uyuşturucuya karşı verilen mücadeleye değinen MHP’li Kılavuz: “Uyuşturucu ve madde bağımlılığına karşı bakanlığınızın vermiş olduğu emsalsiz mücadele Millî güvenlik meselesi olarak ele alınmalıdır.”, dedi.

Türk gençliği, asrın vebası ve felaketi olan uyuşturucu ve madde bağımlılığıyla zehirlenmek istenmektedir. En az terör kadar tehlikeli olan uyuşturucu ve madde bağımlılığı PKK ve DHKP-C gibi terör örgütlerinin en büyük finans kaynağıdır. Uyuşturucu ve madde bağımlılığına karşı bakanlığınızın vermiş olduğu emsalsiz mücadele Millî güvenlik meselesi olarak ele alınmalıdır. Bu mücadele; devlet, millet, aile ve sivil toplum işbirliğiyle seferberlik ruhuyla gerçekleştirilmeli; Çok yönlü ve sonuç alıcı faaliyetlerle Türk gençliğinin damarlarındaki asil kanı kirletmesine izin verilmemelidir.

POMEM alımlarında yüksek lisans mezunları ve mezun durumunda olanlara 32 yaş şartı getirilmelidir!

MHP’li Kılavuz: “Eğitim süreleri göz önünde bulundurularak belirlenen kontenjan dâhilinde 32 yaş şartı uygulanması gençlerimizin beklentileri arasındadır.”dedi.

Jandarma subay ve astsubay alımlarında Yüksek Lisans mezunlarına 32 yaş şartı uygulanırken Emniyet POMEM alımlarında yüksek lisans mezunları ve mezun durumunda olanlar için de Eğitim süreleri göz önünde bulundurularak belirlenen kontenjan dâhilinde 32 yaş şartı uygulanması gençlerimizin beklentileri arasındadır. Takdirlerinize arz ederim.

İmanla ve cesaretle görev yapan güvenlik korucularımızın devletimizin imkânları doğrultusunda haklı talep ve beklentileri karşılanmalıdır.

Güvenlik Korucuların beklentilerine değinen MHP’li Kılavuz: “Güvenlik korucularımızın haklı beklentileri vardır. Devletimizin imkânları doğrultusunda güvenlik korucularımızın taleplerini takdirlerinize sunuyorum.”dedi.

Bulundukları yerlerde imanla ve cesaretle görev yapan güvenlik korucularımızın Şahsınıza olan sevgisi ve muhabbeti oldukça fazladır. Özellikle selamlarını ve saygılarını iletmek isterim. Güvenlik korucularımızın haklı beklentileri vardır. Devletimizin imkânları doğrultusunda güvenlik korucularımızın taleplerini takdirlerinize sunuyorum.

CHP’li belediyelerde yaşanan işçi kıyımları sebebiyle belediyelere yönelik denetimlerin artırılması, yaşatılan mağduriyetlerin giderilmesi gerekmektedir.

CHP’li belediyelerde yaşanan işçi kıyımına değinen MHP’li Kılavuz: “CHP’li belediyelerde, Evlerine ekmek götürmek ve helal rızıklarını kazanmaktan başka bir gayesi olmayan belediye çalışanlarımız Partizanca tutumlarla haksız, hukuksuz ve hiçbir vicdanın ve ahlakın kabul etmeyeceği şekilde işten çıkarılmaktadır.”dedi.

Sayın Bakanım; CHP’li belediyelerde, Evlerine ekmek götürmek ve helal rızıklarını kazanmaktan başka bir gayesi olmayan belediye çalışanlarımız Partizanca tutumlarla haksız, hukuksuz ve hiçbir vicdanın ve ahlakın kabul etmeyeceği şekilde işten çıkarılmaktadır. İşçi kıyımları sebebiyle belediyelere yönelik denetimlerin artırılması, yaşatılan mağduriyetlerin giderilmesi gerekmektedir. Sayın Bakanım, bütçemizin güçlü devletimize ve büyük Türk milletine hayırlar getirmesini temenni ediyor, Hepinizi saygıyla selamlıyorum

Editör: Haber Merkezi