The Waalking Dead yeni sezona ait görseller yayılandı. Görselleri gören dizinin takipleri yeni sezon için sabırsızlanmaya başladı. Netfilix'in en popüler yapımları arasında yer alan The Walking Dead'in final sezonunu hakkındaki görsellerin yayınlanmasının ardından diziye dahil olan yeni karakterler de ortaya çıkmış oldu. Dizinin hayranları, 11. sezonunun ne zaman başlayacağını araştırırken The Waalking Dead yeni sezon belli oldu mu? sorusuna yanıt arıyor.

THE WAALKİNG DEAD YENİ SEZON GÖRSELLERİ YAYINLANDI!

Bir dönemin en çok izlenen dizilerinden biri olan, şimdi ise popülerliği yitirse de hala yüksek izleyici sayılarına ulaşan The Walking Dead'in 11. sezonundan resmi olarak ilk bakış görselleri paylaşıldı.

Paylaşılan yeni görseller AMC'nin resmi olarak paylaştığı ilk bakış görselleri. Bu görseller ile birlikte de son sezonda, yani 11. sezonda karşımıza çıkacak yeni ve eski karakterlerin tamamını görebiliyoruz. Karakterler dışında kritik sahnelerden de görseller bulunuyor.

11. sezonun nasıl olacağını merak edenler için görseller biraz da olsa fikir veriyor.

NETFLİX , THE WAALKİNG DEAD 11. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Dizinin 11. sezonu ilk 8 bölümü ile 22 Ağustos'ta başlayacak. Büyük bir ihtimalle ilk 8 bölümün ardından dizi kısa bir ara verecek.

Dizinin final bölümü 2022'de yayınlanacak. Dizi her zaman olduğu gibi haftalık olarak yayınlanacak. Bahsi geçen görsellerin tamamını aşağıdaki galeri bölümünde bulabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi