Gözler Turex halka arz sonuçlarında.. Turex halka arz sonuçları ne zaman belli olacak?  Pay toplama süresinin ardından pay sahibi olmak isteyen vatandaşlar alış emirlerini mobil uygulamalardan ve aracı kurumların şubelerinden ve müşteri temsilcilerinden verebilecek. Yatırımcılar ağırlıklı olarak telefonlarından bu sorgulamaları gerçekleştiriyor. 

TUREX TURİZM HALKA ARZ SONUÇLARI AÇIKLANDI MI, NE ZAMAN AÇIKLANIR?

Turex halka arz sonuçları bir süredir yatırımcıların merak konusu. Turex şirket yaptığı açıklama ile yüzde 20 hissesi 1-2 Nisan tarihlerinde toplanacak talep sonrasında halka arz edileceğini duyurmuştu. Halka arzdan sonra yaşanan hızlı yükseliş binlerce yatırımcıyı borsaya yeni giren şirketlerin hisselerine yönlenmesini sağlarken Turex Turizm halka arz sonuçları, hisse kodu ve fiyatı gibi detaylar vatandaşların araştırma konusu haline geliyor. Şirketin halka açıklık oranı bilindiği üzere yüzde 20,83 olarak duyurulmuştu.

1-2 Nisan 2021 tarihlerinde Tureks Turizm Taşımacılık A.Ş.'nin halka arzı Borsa İstanbul Birincil Piyasa'da "Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış" yöntemi ile yapılacaktır.

TUREX HİSSE FİYATI VE BORSA KODU NEDİR?

Halka arza katılmak için herhangi bir hisse senedi alımında olduğu gibi TUREX.HE koduna 12,00 TL fiyatlı alış emri gönderilmesi gerekir.

Halka arzın bitiş günü olan 2 Nisan Cuma saat 13:00'e kadar alım emrinin girilmesi gerekmektedir.

Gelen bilgilere göre şirketin halka açıklık oranı da yüzde 20,83 olacak. Tureks Turizm, halka arz gelirinden şirketin payına düşecek nakdin yüzde 70-80'inin planlanan yatırımların finansmanında yüzde 20-30'luk kısmını da kısa vadeli banka kredilerinin kapatılmasında kullanacak.

TUREX FİRMASI KURULUŞU VE TARİHÇESİ

Turex Turizm A.Ş. kurulduğu 2002 yılından bugüne turizm, personel ve öğrenci taşımacılığı alanlarında; profesyonel yönetimi, uzman şoför kadrosu ve güçlü teknoloji altyapısı ile sürekli gelişimi prensip edinerek, Türkiye’nin önemli kamu ve özel kuruluşlarına servis hizmetleri sunmaktadır. Turex aynı zamanda, toplu taşımacılık (Özel Halk Otobüsü) alanında da, Türkiye’de belediyelerin ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla, hizmet ağına yeni alanlar katmaktadır.

Turex, operasyonel filo kiralama alanında, araç tedarik ve kullanımında yaşayabileceğiniz sorunlara, stratejik çözümler sunabilmek amacıyla; danışmanlık ve finansal hizmetler sunmaktadır. Turex kendi imkânları, altyapısı ve sayısı binlere varan son model araç filosuyla “Kalite” prensibinden ödün vermemektedir. Turex Tur Seyahat Organizasyon A.Ş. 2011 yılı içinde Myturex’i kurarak, turizm alanına yatırım yapan şirket, turizmin tüm ürünleriyle alanında lider bir marka yaratma hedefindedir.

Editör: Haber Merkezi