Arka Sokaklar 514.yeni bölüm fragmanı bu hafta bizleri heyecan ve gözyaşının beklediği garantisi veriyor. Kanal D ekranlarında seyircisiyle buluşan ve uzun yıllardır evlerimize konuk olan Arka Sokaklar, hikayesi değil, karakterleriyle izleyicinin gönlünde yer alan projelelerden. Dizinin hayranları, artık dizideki tüm karakterleri benimsedi ve ailesinden biri olarak görüyor. Son bölümlerde Mesut, Selin ve Ali'nin yaşadığı üzücü olaylar, Arka Sokakalar jayranları tarafından yakından takip ediliyor. 12 Nisan Cuma akşamı yayınlanan son bölümde, Ali, yaralı bir şekilde ormanda bulunmuştu. Ali'nin yaşayıp yaşamayacağı büyük merak konusu olurken, Arka Sokaklar 514.yeni bölüm fragmanında bir cenaze töreni görülüyor. Bu cenaze Ali'ye mi ait merak ediliyor. İşte, bir yandan yeni bölümle ilgili ipuçları veren bir yandan da pek çok bilinmeyenle dolu Arka Sokaklar 514.yeni bölüm fragmanı ve izleyemeyenler için Arka Sokaklar son bölüm...

Arka Sokaklar son bölüm izlemek için buraya tıklayın

Arka Sokaklar 514.yeni bölüm fragman açıklaması

Ameliyat sırasında kalbi duran Ali, öldü mü? Cenaze merasimi Ali'ye mi ait?

İç kanama geçiren Ali, ikinci kez ameliyata alınır. Ameliyat sırasında kalbi durur. Rıza Baba, Ali için gerekli olan karaciğer donörünü bulmuş hastaneye getirmiştir. Bu donör Ali'nin babasıdır. Ameliyathane kapısında endişeli bir bekleyiş sürmektedir. Doktor elinden geleni yapar. Ali ölümle, yaşam arasındaki ince çizgidedir. Pınar, kalbinin durduğu haberini alır ve yıkılır. 

Ekip, tam tekmil bir cenaze merasimindedir. Cenaze herkesi yasa boğmuştur. İzleyenlerin merakla beklediği sahne Ali'nin cenazesine mi ait? Tabuttaki kişi kim?

Bu sırada Hüsnü, Barış isimli bir kişinin izini sürmektedir. Hüsnü'nün de izini süren bir kişi vardır. Hüsnü, haber alamadığı Barış'ın evine gittiğinde bu şahıs onun arkasından sinsice yaklaşır ve silahını doğrultur. Hüsnü'nün hayatı tehlikededir!

Arka Sokaklar son bölümde neler oldu?

Asaf, Ali'yi bir kaç yerinden bıçaklayarak ormanlık alandan ayrılır. Ali, kanlar içinde ağaçta ölümle mücadele ederken ekip gelir. İk müdahalesini orada yapan ekip, hemen Ali'yi hastaneye kaldırır. İlk ameliyatı sonucu Ali'yi hayatta tutan doktor durumun ciddi olduğunu söyler. Aldığı bıçak darbelerinden bir tanesi karaciğerine büyük hasar vermiştir. Acil karaciğer nakli yapılması gereken Ali'ye, zor bulunan kan grubuna uygun tüm ekip ve polis teşkilatı seferber olur; fakat, hiçbiri uymaz. Rıza Baba son ümit olarak Ali'nin hapisteki öz babasına gider. Yapılan tahliller sonucunda karaciğer nakli yapılması uygun görülür. Uygun donörün bulunduğunu duyanlar sevinirken iç kanaması tekrar başlayan Ali ameliyata alınır. Ameliyat sırasında Ali'nin kalbi durur.

Selin, Asaf tarafından kaçırılır. Mesut, sevdiğini onun elinden kurtarabilmek için her yolu dener. Asaf, Mesut'a bir teklifte bulunur. Aralarında oynayacakları Rus Ruletini kazanan Selin'i elinde tutacaktır. Mesut bu teklifi kabul eder.

 

Editör: Haber Merkezi