Baht Oyunu dizisi 1. yeni bölüm fragmanı yayınlandı ve ilgiyle izlenildi. Şimdiden seyircinin ilgisini çeken Baht Oyunu Kanal D'de başlayacak. Baht Oyunu 1. bölümde merak edilen sahneler yer alıyor. Baht Oyunu gerek oyuncu kadrosu gerekse sürprizlerle dolu sahneleriyle dikkat çekti. İşte Baht Oyunu fragman izle detayı.

BAHT OYUNU KONUSU

Bahtınızın kara olduğuna bir kere inandıysanız, makus talihi yenmek pek de kolay değildir… Ancak ilk aşık oldukları erkeklerle evlenirlerse mutluluğu yakalayacaklarına inanan ve bunu başaramamış kadınlar arasında büyüyen Ada, tam da bu işe son noktayı koymak, kaderin çarkına çomağı sokmak üzeredir ki... Olanlar olur, Ada ilk aşkı olduğuna inandığı Rüzgar tarafından terk edilir. Ada mutluluk yolunda Rüzgar’ı geri kazanmak isterken karşısına Bora çıkar. Aşkı ve inancı arasında sıkışan Ada’yı, zorlu ve romantik bir yolculuk beklemektedir.

Baht Oyunu yeni bölüm fragmanı izle

BAHT OYUNU DİZİSİ KANAL D'DE NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Baht Oyunu 15 Haziran Salı 20.00'de Kanal D'de başlıyor!

BAHT OYUNU OYUNCULARI

“Baht Oyunu” dizi oyuncuları arasında  Cemre Baysel (Ada), İdris Aytaç Şaşmaz (Bora), Aslı Sümen (Tuğçe), İdris Nebi Taşkan (Rüzgar), Funda İlhan (Belma),Hande Subaşı (Nergis), Ozan Dağgez (Evren), Tuğba Çom Makar (Yasemin), Anıl Çelik (Ali), , Suğdem Gözalır (Pırıl), Azra İrem Yüksel (Selin), Emrah Ben (Aslan) Aksu (Elif) ve Altan Erkekli (Zafer) yerini alıyor.

BAHT OYUNU YAPIMCISI VE YÖNETMENİ

''Baht Oyunu'' dizisinin yönetmeni Serdar Gözelekli; Uygulayıcı Yapımcısı Serkan Hasekioğlu; İdari Yapımcısı Kerem Şahenk; Ses Sanayii Sorumlusu Aslı Demirer ve Safa Hendem; Görüntü Yönetmeni Kerem Şahenk; Genel Sanat Yönetmeni Tolga Coşkuntuna; Genel Koordinatör Necmi Kolayca. Dizinin senaryosunu ise Erkan Birgören, Tuna Kıygı, Fatih Enes Ömeroğlu hazırlamıştır.

Editör: Haber Merkezi