Behzat Ç. yeni fragmanı yayınlandı. Bir kaç ay önce dizinin yeni sezonunun çekilmeye başlanacağı duyurulmuş, gelen haberler üzerine Behzat Ç. hayranları, dizinin ne zaman yayınlanacağı konusunda büyük bir meraka girmişti. İlk olarak 2011 yılında yayınlanmaya başlayan Behzat Ç. kısa sürede büyük bir izleyici kitlesine ulaşmıştı. Yeni sezonlarının internet projesi olarak yayınlanacağı haberi üzerine, pek çok dijital platform dizinin yayın haklarını almak için rekabete girmişti. Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi adıyla yeniden yayınlanmaya başlayacak olan dizinin yeni fragmanı sürpriz bir şekilde yayınlandı ve çok kısa bir sürede milyonları aşan bir izlenme oranına ulaştı. Şimdi Behzat Ç. hayranları Behzat Ç. ne zaman hangi kanalda? araştırması yapıyor. Haberimizde, Behzat Ç. ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik. İşte, heyecanla beklenen Behzat Ç. yeni fragmanı...

Behzat Ç. yeni fragmanı

Behzat Ç. ne zaman hangi kanalda?

Farklı tarzı, hikayesi ve konuları işleyiş biçimiyle dizi dünyasının unutulmazları arasına girmeyi başaran 'Behzat Ç.', 6 yıl aradan sonra kırmızı vosvosuyla geri dönerek bu kez Türkiye'nin en önemli dijital platformlarından BluTV'de seyirci ile buluşacak.

İnter Medya imzasını taşıyan, önceki yıllarda olduğu gibi senaryosunu yine Ercan Mehmet Erdem'in yazdığı ve yönetmen koltuğunda Serdar Akar'ın oturduğu 'Behzat Ç'nin yayınlanan ilk tanıtımı seyircinin heyecanını daha da katlıyor. Merakla beklenen dizi hakkında görsellerle yeni bilgiler çok yakında duyurulacak.

Yayınlanan fragmanda Behzat Amir'in polis rozeti ve silahını alarak hazırlanması görülürken, dizinin oyuncu kadrosunda eski takım arkadaşlarının olup olmadığı ile ilgili bir bilgi verilmiyor. Bununla birlikte, dizinin olmazsa olmazlarından Neşet Ertaş'ın bir parçası fragmana eşlik ediyor. 

Editör: Haber Merkezi