Büyük Kıbrıs zaferini konu edinen Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin yeni sezonu için sayılı saatler kaldı. Her bölümü büyük bir heyecana sahne olan TRT1'in başarılı projesi yeni sezonda "Kıbrıs: Zafere Doğru" adıyla ekranlarda olacak. Peki, Bir Zamanlar Kıbrıs (Kıbrıs Zafere Doğru) ne zaman başlıyor 2021?  Bir Zamanlar Kıbrıs

KIBRIS ZAFERE DOĞRU YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK, HANGİ GÜN YAYINLANACAK?

Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin ikinci sezon çekimleri 6 Eylül'de başlamıştı.

Seyircisinin sabırsızlıkla beklediği Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin yeni sezon ilk bölümü 15 Ekim Cuma günü ekranlara gelecek. Böylece dizinin yayın günü de değişmiş oldu.

KIBRIS ZAFERE DOĞRU DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Yitirilen hayatlar, paramparça olan aşklar ve varoluş mücadelesi 1963 yılında adanın pastoral coğrafyasında neşeli hayatlarını süren sakız tüccarı Dereli ailesi, Kanlı Noel olarak bilinen olayların başlaması ile diğer Türk aileler gibi saldırıya uğrar. Birbirlerinden ayrı düşen aile fertleri kasabalarından sürülüp zorunlu bir göçe başlarken ailenin başındaki Kemal Dereli kendi ailesiyle birlikte göç yolundaki binlerce Türk’ün lideri haline gelir. Kıbrıs’ta yaşam mücadelesi sürerken Türkiye’den adaya gizli görevle yollanan Ankaralı ise Lefkoşa’da olayların seyrini değiştirir. Adada gizli kahramana dönüşen Ankaralı ve ayrı düştüğü nişanlısının hasretle ve yaşam mücadelesi ile harmanlanan aşkı da Dereli ailesinin hikayesi ile iç içe geçer.

Editör: Haber Merkezi