Son zamanların en çok izlenen ve sosyal medyada en fazla adından söz ettiren dizisi Çukur'da bir yandan kayıplar yaşanırken, diğer yandan da yeni oyuncular dizinin kadrosuna dahil oluyor. Yaklaşık bir sezondur, Akın Koçovalı'nın adından bahsediliyor ve diziye geleceği gün heyecanla bekleniyordu. Sonunda beklenen an geldi ve Burak Dakak, Çukur'a Akın Koçovalı rolüyle girdi. Akın Koçovalı'yı kimin canlandıracağı sorusu da bu bölümle birlikte yanıtını bulmuş oldu. Genç oyuncu Akın Koçovalı rolünü başarıyla canlandırırken, dizinin hayranlarının da dikkatini çekmeyi başardı. Şimdi pek çok dizi sever, yopun bir şekilde Burak Dakak kimdir?  araştırması yapıyor. Peki, Burak Dakak kimdir? Hangi dizilerde oynamıştır? İşte, Burak Dakak hakkında merak edilenler.

Burak Dakak kimdir?

Burak Dakak, 18 Haziran 1998 yılında Ankara’da doğmuştur. 2008 yılında küçük oyuncu olarak rol aldığı Doğruluk Ekseni dizisi ile kariyerine adım atmıştır. Ezel, Geniş Aile, Ekip, Benim Adım Gültepe, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Umuda Kelepçe Vurulmaz ve Diriliş Ertuğrul gibi dizilerde rol almıştır.

Show TV ekranlarında yayınlanan Gülperi adlı dizide Hasan Taşkın karakterine hayat veren Burak Dakak, 1.67 metre boyunda, 60 kilo ve İkizler burcudur.

Burak Dakak hangi dizilerde oynamıştır?
 

2018 – Gülperi (Hasan) (TV Dizisi)
2018 – Diriliş Ertuğrul (Şehzade Gıyaseddin Keyhüsrev) (TV Dizisi)
2016-2017 – Umuda Kelepçe Vurulmaz (Onur) (TV Dizisi)
2015 – Muhteşem Yüzyıl Kösem (Şehzade Mehmet) (TV Dizisi)
2014 – Benim Adım Gültepe (Fevzi) (TV Dizisi)
2013 – Hıyanet Sarmalı (TV Dizisi)
2013 – Ekip (TV Dizisi)
2009 – Kendi Okulumuza Doğru
2009 – Geniş Aile (TV Dizisi)
2009 – Ezel (TV Dizisi)
2008 – Doğruluk Ekseni (TV Dizisi)

 

Editör: Haber Merkezi