Ece Yüksel Av Mevsimi filminde Pelinsu karakterini canlandırmıştı. Sevilen dizi Aşk 101'de ise Ece Yüksel Elif karakterine can vermektedir. Ece Yüksel'in ailesi ilk başta oyuncu olmasını istememiş ancak isteğini görünce kendisini desteklemişlerdir. Diziseverler Ece Yüksel kimdir, kaç yaşında, instagram adresi nedir? araştırması yapıyorlar...

AŞK 101 ELİF KİMDİR?

Aşk 101 dizisinde piyano çalan kız olarak dikkat çeken Elif, dizinin yeni sezonunda dikkatleri üzerine çekti. Ece Yüksel'in canlandırdığı Elif karakteri dizinin 2. sezonunda fenomen karakterler arasında yer alıyor.

ECE YÜKSEL İNSTAGRAM ADRESİ NEDİR?

Ece Yüksel Instagram sayfasını aktif olarak kullanıyor ve 17 bin takipçisi bulunuyor. Ece Yüksel instagram adresi ise: @eceyuksel' dir.

ece yüksel

ECE YÜKSEL KİMDİR?

Aşk 101 dizisinin Elif'i Ece Yüksel 28 yaşındadır. 1993 yılında dünyaya gelen oyuncu Kadir Has Üniversitesi'nde oyunculuk eğitimi alarak sektöre adım atmıştır. Sinema oyuncusu olarak dikkat çeken oyuncu ilk kez Av Mevsimi filminde Pelinsu karakterini canlandırdı. Oyuncu 22. Altın Koza Film Festivalinde Türkan Şoray Umut Veren Genç Kadın oyuncu ödülünü kazandı. 19. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivalinde Genç Cadı ödülüne Nefesim Kesilene Kadar filmi ile layık görüldü.

ECE YÜKSEL HANGİ PROJE İLE PARLADI?

Ece Yüksel 'Nefesim Kesilene Kadar' sinema filminde canlandırdığı 'Funda' karakteri ile dikkatleri üzerine çekti ve ödül aldı.

Editör: Haber Merkezi