Kadrosuna kattığı bomba isimlerle Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) yeni sezonu açmaya hazırlanıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde sürpriz gelişmeler peş peşe yaşanıyor. EDHO önce kadrosuna kattığı sürpriz isimler ile gündeme gelirken 26 Ekim tarihinde şok bir gelişme yaşandı. EDHO yeni bölüm son anda yayın akışından kaldırıldı ve yayınlanmadı. Durum böyle olunca dizi severler EDHO yeni bölüm neden yok? EDHO yeni bölüm ne zaman? sorularını araştırmaya başladı. İşte detaylar...

EDHO YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

ATV'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümü 26 Ekim tarihinde yayınlanması beklenirken dizinin kanalı Atv yayın akışını son anda değiştirdi ve dizinin 200. bölümü 26 Ekim tarihnde ekranlarda olmadı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölüm tarihi ise henüz bilinmiyor. 

EDHO yeni bölüm

EDHO 200. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Hızır Çakırbeyli, düşmanlarının kurduğu tuzağa bir adım daha yaklaşır. Yapılan son hamle yüzünden Alpaslan ve adamları kaçak duruma düşerken Hızır ise cezaevine girer. Çakırbeyli ailesinin bu zor zamanlarına İlyas derman olur. Masanın ve ailenin başına yeniden geçen İlyas, yaptığı hamlelerle ailesini korurken kendisini de ateşe atar. İlyas verilen savaşta gözünü karartırken düşmanlarının onun kalemini kırması cezaevinde olan Hızır'ı korkutur.

 İlyas, ailesini ve dostlarını kurtarmak için başlattığı savaşta Amerika başta olmak üzere tüm dünya ülkelerini karşısına alır. Bu savaş Hamdi Korkmaz'ı tedirgin eder. Oğlunun da oturduğu masayı dağıtmak için her türlü yola başvuran Amerika, Hamdi Korkmaz'ı korkutur.

Verilen savaşta kayıpların olmasıyla yeni müttefikler edinen İlyas, aldığı güçle gelen bütün teklifleri geri çevirir. Yapılan güç gösterileri yüzünden namlunun ucunda olan İlyas Çakırbeyli'ye kurulan tuzak tüm dengeleri değiştirecektir.

EDHO yeni bölüm

EDHO YENİ SEZON OYUNCULARI KİMLER?

Ragıp Savaş, Tardu Flordun, Serdar Deniz, Servet Pandur,  Burcu Binici, Uğur Yücel, Levent Ülgen, Hazım Körmükçü, Nurseli İdiz, Yosi Mizrahi, Eren Vurdem ve Alara Turan gibi birçok başarılı oyuncu 7. sezonda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kadrosuna dahil oldu.

EDHO SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 199. bölümde Yaman Korkmaz ve ailesi bu kez namlunun ucundadır. Şahin Ağa'yı Savaş'ın elinden kurtardığı için artık hedef haline gelen Hamdi Korkmaz ve ailesi bu kez büyük düşmanla yüz yüze gelir. Savaş'a karşı masayı satmayan Yaman Korkmaz ise müttefiki Hızır Çakırbeyli'nin hayatı için canını ortaya koymaya hazırdır. Kimsesiz Doğan'ın ölümü Çakırbeyli ailesi ve dostlarında şok etkisi yaratırken Savaş ve ekibinde zafer sarhoşluğu yapar. Verdiği savaşta sona yaklaştığını bilecek kadar tecrübeli olan Hızır Çakırbeyli, kartların yeniden dağıtılması için kendi hayatını ortaya koyar. Hızır Çakırbeyli'nin kendisini ortaya koyarak kurduğu planın kilit ismi ise yeğeni Alpaslan Çakırbeyli olur. Savaş'ın mekânına girmek için plan yapan Alpaslan Çakırbeyli, amcası Hızır Çakırbeyli'nin hayatının pamuk ipliğine bağlı olduğunu bilerek elinden geleni yapar. İlyas Çakırbeyli ve Behzat Façalı ise Rıdvan'ı ortada bırakarak Savaş'ın yanına geçen Volkan ve Koray'ın peşine düşer. Behzat Façalı ve Hızır Ali Çakırbeyli ise intikamlarına bir adım daha yaklaşır.

Editör: Haber Merkezi