Şampiyonlar Ligi C grubunun kritik karşılaşması Ajax Beşiktaş maçı nasıl izlenir futbolseverler tarafından araştırılıyor. Ajax Beşiktaş karşılaşması Exxen Spor üzerinden üyelik satın alınarak ve kardeş ülke Azerbeycan kanalı CBC Sport'dan izlenebiliyor. EXXEN şifresiz nasıl izlenir, nasıl üye olunur? CBC Sport nereden nasıl izlenir? CBC Sport canlı izle şifresiz izle bilgileri haberimizde yerini aldı. 

EXXEN ŞİFRESİZ NASIL İZLENİR? 

Exxen'e üye olmak için yapmanız gereken https://www.exxen.com/tr adresine tıklamanız gerekmektedir. Açılan sayfada Ad Soyad, E-Posta bilgilerini yazarak ücretsiz deneme sürümüne ulaşabilirsiniz. Ücretsiz Deneme Sürümü, EXXEN’e yeni üyelikler için geçerlidir. Exxen'e üye olduktan sonra Apple Store ve Google Play Store uygulama marketlerinden Exxen uygulamasını indirip izleyebilirsiniz.

EXXEN cbc sport

EXXEN ÜYELİK PAKETLERİ VE ÜCRETLERİ NE KADAR? 

Exxen'de UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçlarını kapsayacak olan spor paketi, ek pakete ilave olarak 24,90 TL ile izlenebilecek.

Exxen + spor aylık ücreti, 1 taahhütlü olmak kaydıyla reklamlı olarak 34,80 kuruş olacak.

Exxen + spor paketini reklamsız olarak izlemek isteyenler ise ayda 44.80 TL ödeme yaparak paketten yararlanabilecek.

Exxen, taahhütsüz aylık caymalı paket ise 59,80 kuruş olarak açıklandı.

CBC SPORT NASIL İZLENİR?

CBC Sport TV kanalını şifresiz canlı izleyebilmek için çanak anteninizin AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna ayarlı olması gerekmektedir. AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna dönük çanak anteniniz varsa uydu cihazınızın kurulum menüsünden frekans ekle (bazı cihazlarda transponder ekle, manuel kanal arama veya benzeri olabilir) menüsünü açın. Uydu adı kısmında "AzerSpace 1/Africasat 1a" seçin.

Uydu seçimini yaptıktan sonra bir alt kısmında bulunan frekans kısmına 11134 sayısını girin. Polarizasyon kısmında H - Yatay seçin. Sembol kısmına 27500 sayısını girin. FEC değerini bir çok uydu cihazı otomatik seçmektedir, bu değeri değiştirmeyebilirsiniz. FEC değerini değiştirmek isterseniz CBC Sport TV yayınının FEC'i 5/6. Bütün frekans değerlerini düzgün girdikten sonra aramayı başlatıp yayınınızı izleyebilirsiniz.

CBC SPORT UYDU FREKANS BİLGİLERİ NEDİR

Uydu: AzerSpace 46°

Frekans: 11135 H 27500

CBC TV HAKKINDA?

CBC TV, Azerbaycan'da bir televizyon kanalıdır. Kanal 10 Nisan 2013 tarihinde Bakü'den yayın yapmaya başladı ve SOCAR'a aittir.

CBC TV kanalı; seyircilere gelişmeleri, çeşitli programları ve en önemlisi, Azerbaycan, Rusça, İngilizce ve Ermenice olmak üzere 4 dilde haberleri yayınlayan tek yayın kuruluşudur. Azerbaycan'ın ilk uluslararası televizyon kanalı olan CBC, dünya toplumunu Azerbaycan'ın zorlukları, zaferleri ve başarıları hakkında bilgilendirmek için yoğun mesai harcıyor. TV kanalı, Rusya'nın Avrupa kısmından Hindustan Yarımadası'na uzanan bir bölgeyi kapsayan 24 saat yayın yapıyor. CBC'nin yaratıcı ve teknik kapasiteleri şu anda çok çeşitli türlerde yüksek dereceli yüksek kaliteli programlar hazırlanmasına izin vermektedir.

Editör: Haber Merkezi