Başrollerinde Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan'ın paylaştığı Gönül dağı dizisi Bozkırda Bir Anadolu Masalı"nı anlatmayı sürdürüyor. Reyting rekortmeni yapımda Ferdi Sancar'ın hayat verdiği 'Sefer' karakteri izleyenler tarafından çok sevildi. Son bölümlerde hastalığıyla gündeme gelen Sefer'in ölüp ölmeyeceği sorgulanıyor. Seyirciler ise Ferdi Sancar'ın Gönül Dağı'ndan ayrılıp ayrılmayacağını merak ediyor.

Cumartesi akşamları TRT 1 ekranlarında seyircisiyle buluşan Gönül Dağı dizisinin geçen haftaki bölümünde Sefer'in hasta olduğu ortaya çıktı.

GÖNÜL DAĞI SEFER'İN HASTALIĞI NE, SEFER ÖLECEK Mİ? 

Kayseri'de şantiyede çalıştığı sırada hastalanan Sefer'in raporları Gedelli Sağlık Ocağı'na gönderildi. Son bölümde Doktor Kenan'ın "İşi bırakmışsın, sanırım bu yüzden kasabaya döndün" sözlerine üzerine Sefer, "Sonuçta sen de biliyorsun doktor. Ne olur ne olmaz, bu hastalığın seyri nereye varır, ne kadar zamanım kaldı bilmiyorum. En azından sevdiklerimle beraber vakit geçireyim" demişti.

Dün akşam yaınlanan 44. bölümde sağlık ocağına giden Sefer doktorlar acı haberi duyar. 

Doktor, Sefer'e "Maaesef bir tümör beyninin şu bölgesine yerleşmiş." diyor. Böylece Sefer'in beyninde tümör olduğu ortaya çıktı. Dişçi Musa ise Sefer'e bu hastalığını ailesi ile paylaşması gerektiğini söyledi.

Sefer tam hastalığını Zahide'ye söyleyeceği esnada, Zahide, Sefer'e baba olacağı müjdesini vermiştir.

FERDİ SANCAR GÖNÜL DAĞI'NDAN AYRILACAK MI?

Sefer karakteri canlandıran Ferdi Sancar'ın diziden ayrılacağı iddialarına birçok sosyal medyada birçok kullanıcı tepki gösterdi.

Twitter'da bir kullacının, "Garibin dostu garip olur. Dolmuşçu Sefer'i bizden ayırmayın. Gönül Dağı'nı başımıza yıkmayın..." yorumuna dizinin yapımcısı Ferhat Eşsiz'den cevap geldi.

Sefer karakterinin diziden ayrılmayacağını belirten Eşsiz, "Sefer bizim kırmızı çizgimiz! Garibi yalnız bırakmayız, acılarının üstesinden geleceğiz İnşaallah" ifadelerini kullandı.

 Gönül Dağı dizisinin 45. bölümünde ise yine duygusal ve heyecanlı anlar yaşanacak.

Editör: Haber Merkezi