İlk ve Son dizisi konusu ve oyuncuları gündemde merakla araştırılıyor. Genç yaşta ilişki yaşamaya başlayan Deniz ve Barış'ın 10 yıllık aşk hikâyelerini konu alan dizinin başrolünde Özge Özpirinçci ve Salih Bademci yer alıyor. Peki, İlk ve Son dizisi BLU Tv'ye geldi mi? İşte İlk ve Son dizisi konusu nedir?

İLK VE SON DİZİSİ BLU TV'YE GELDİ Mİ?

İlk ve Son dizisi 25 Ağustos'ta BluTV ekranında izleyiciyle buluşacak.

İlk ve Son oyuncuları

İLK VE SON DİZİSİ FRAGMANI YAYINLANDI

İlk ve Son Dizisi fragmanı açıklaması şu şekilde: Tutkulu bir aşktan çarpıcı bir sona doğru giderken, herkesin kendinden bir parça yakalayacağı hikaye… İlkleri ve sonları eş zamanlı anlatan #İlkveSon, yakında BluTV’de!

İLK VE SON DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Son derece romantik sahnelerin yer aldığı ilk tanıtım yayınlandığında büyük heyecan yaratan İlk ve Son dizisi genç yaşta ilişki yaşamaya başlayan Deniz ve Barış'ın 10 yıllık aşk hikâyelerini konu alıyor.

Dizinin yönetmen koltuğunda Cem Karcı oturuyor. İlk ve Son'un senaryosu ise Yarım Kalan Aşklar ve Söz gibi projelerde imzası bulunan Hakan Bonomo tarafından yazıldı.

Deniz ve Barış'ın tutku dolu anlarından boşanmalarına uzanan, bazen güneşli, bazen bulutlu, bazen fırtınalı, bazen imkanlı, çoğu zaman ise imkânsız bir aşk hikayesi olan "İlk ve Son" izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

İLK VE SON DİZİSİ OYUNCULARI

Oyuncular: Salih Bademci, Özge Özpirinçci

Editör: Haber Merkezi