Yayınlandığı ilk bölümden itibaren reytinglerde en üst sıralarda yer almayı başara Kuruluş Osman yeni bölümünde Kayı Obası'na acı haber ulaşır. Osman Bey, Togay’ın istediği sığınmacıları vermeyince Moğol ve Bizans ittifakı yeniden kurulur. Kuruluş Osman 55. bölüm canlı izle detayları haberimizde.

KURULUŞ OSMAN 56. BÖLÜM CANLI İZLE

 

KURULUŞ OSMAN 56. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Osman Bey, Malhun Hatun'un da desteği ile Bizans- Moğol ordusunun karşısına çıkıyor. Bu savaşta Savcı Bey sırtından hançerleniyor.

Osman Bey'in yanında yer alan Malhun Hatun babasını kızdıırır. Nikola ile arasını iyi tutmak isteyen Umur Bey kızı Malhun Gatu'u abisinin yanın sürgüne gönderir.

Bizans-Moğol ittifakını bozmaya çalışan Osman Bey, farklı bir strateji uygular. Osman Bey, Moğollar'a vergi vermeyi kabul eder.

Togay ise uç bölgelerinde daha güçlenmek için elinden geleni yapar.

Kuruluşosmanlena

Savaşta yaralanan Savcı Bey'in ateşi Kayı Obası'na düşer. Savcı'nın karısı Lena Savcı Bey'i o halde görünce fenalık geçirir.

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nikola'nın Söğüt'e yapmayı planladığı boşa çıkaran Osman Bey'in bu hamlesi uç bölgelerindeki dengeleri değiştirdi.

Moğolların baskısından kaçan Yarhisar halkı Osman Bey'e sığındı. Togay ise sığınmacıları geri ister Osman Bey sığınmacıları vermeyince Moğol ve Bizans ittifakı yeniden kuruldu.

 

 

Editör: Haber Merkezi