MasterChef 2021 final turu heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Sempatik tavırları ve performansı ile dikkat çeken isimlerden biri de Mert Ateş Durukhan oldu. MasterChef Ateş kimdir, kaç yaşındadır? Masterchef Mert Ateş Durukhan aslen nereli? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. İşte MasterChef Ateş hakkında tüm merak edilenler...

MASTERCHEF ATEŞ KİMDİR, KAÇ YAŞINDADIR?

MasterChef Türkiye 2021 final turunda mücade eden Mert Ateş Durukan, 18 yaşında. Yarışmaya İzmir'den katılan Mert Ateş Durukan, lisede aşçılık bölümü okumuş. Annesi ile ayrı bir eve geçtiği 9-10 yaşlarında iken annesi işten gelene kadar yemekleri o hazırlıyormuş.

ateş durukhan

Mert Ateş Durukan, ailenin tek çocuğu. Annesi muhasebeci, babası ise turizm sektöründe çalışıyor.

Yaşının küçük olmasına aldanılmamasını, buraya kendini kanıtlamaya geldiğini ve rakiplerine güçlü olduğunu göstereceğini ifade etti.

MASTERCHEF 2021 ANA KADROSUNA GİREN İSİMLER

İlgiyle takip edilen MasterChef Türkiye’de final turu 1 Ağustos Pazar günü başladı. Şefler, bu sezon final turuna kalan yarışmacıların üç gruba ayrıldığını açıkladı. İlk grupta yer alan 14 yarışmacıya, Danilo şefin seçimi ile Sergen Özen de katıldı. Fakat Ayşenur Kurtar, ailevi sebeplerden yarışmadan çekilmek zorunda kaldı. Yarışmada ana kadroya giren isimler; Fatma Polat, Milhan Erdem ve Dilara Başaran oldu.

İLK GRUPTA YER ALAN YARIŞMACILAR

Sevgi Karataş, Nursima Toğaç, Ayşenur Kurtar, Mete Ozan Kibar, Sergen Özen, Tunahan Ak, İbrahim Cingözler, Fikret Tuğ, Fatma Polat, Dilara Başaran, Umut Can Çetinöz, Berk Vural Urun, Mert Ateş Durukan, Baturalp Aytulun, Milhan Erdem.

Editör: Haber Merkezi