Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni sevilen dizisi Sadakatsiz yeni bölümü ile 26 Ocak yayın akışında yer almadı. Binlerce dizi sever bu noktada Sadakatsiz hakkında detayları araştırıyor. Dizide yılbaşı tatilinin ardından yapımın kadrosunda koronavirüs vakaları ortaya çıktı. Peki, Sadakatsiz bu akşam var mı, yok mu, neden yok? 26 Ocak 2022 Kanal D Tv yayın akışı ile Sadakatsiz yeni bölüm neden yok, ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar…

SADAKATSİZ BU AKŞAM YOK MU?

Kanal D yayın akışı içerisinde yer almayan yapımın yeni bölümüyle ilgili açıklama geldi. 26 Ocak Çarşamba akşamı 47'nci bölümüyle izleyici karşısına çıkması gereken 'Sadakatsiz' dizisi, yayınına bir hafta ara verdi.

Sadakatsiz

SADAKATSİZ NEDEN YOK?

Kanal D ve Medyapım yaptıkları yazılı açıklamada; "Değerli izleyicilerimiz; her çarşamba akşamı yeni bölümleriyle ekrana gelen dizimiz Sadakatsiz'in bu haftaki yayınına kısa bir sağlık arası veriyoruz. Haftaya görüşmek üzere…" satırlarına yer verildi.

SADAKATSİZ'DE KORONA ŞOKU!

Gelen bilgilere göre; Sadakatsiz dizisinde koronavirüs paniği yaşanmaya başladı. Dizinin başrol oyuncularından Cansu Dere ve Berkay Ateş'in testi pozitif çıktı.

KANAL D 26 OCAK KANAL YAYIN AKIŞI

07:00 Sihirli Annem

09:00 Neler Oluyor Hayatta

11:00 Yaprak Dökümü

13:00 Gelinim Mutfakta

16:00 Arka Sokaklar

18:45 Kanal D Ana Haber

20:00 Yarından Sonra

22:30 Sadakatsiz (Tekrar)

Editör: Haber Merkezi