Survivor 24 Mart günü ödül oyunu heyecanı yaşandı. Survivor'da Acun Ilıcalı hakemliğinde kırmızı ve mavi takımlar, büyük ödül için kıyasıya mücadele verdi. Survivor ödül oyununun ardından performans oyunu gerçekleşti. Survivor'da ödülü kazanmak için iki takım da kıran kırana yarıştı. Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı, sembol kimin oldu sorularını araştırıyor.

SEMBOL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Kadın ve erkek yarışmacıların bireysel olarak yarıştığı ve kazanması durumunda da takımından 3 kişiyi ödülle buluşturduğu oyun sembol mücadelesi hayata geçirildi. Oyunun kazananı avakadolu, patatesli bruşetta yiyecek. Kadınlarda kazanan mavi takımdan Aleyna Çalışkan olurken erkeklerde kazanan henüz belli değil.

Survivor ödül oyunu

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Haftanın nefes kesen ödül oyunu gerçekleşti. Kırmızı ve mavi takım büyük ve heyecanlı yarış sergiledi. Oyunun ödülü ise lüks villada masaj, cilt bakım ve akşam yemeği oldu. Gergin anların da yaşandığı oyunun kazananı açık farkla kırmızı takım olarak belirlendi.

2021 SURVİVOR ÖDÜLÜ NEDİR?

Survivor 2021 son bölümde oynanan ödül oyununu kazanan kırmızı takım ankastre fırın ve hazırlanan yemekleri yeme hakkına sahip oldu.

SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor 2021'de hafta boyunca oynana dokunulmazlık oyunları ve ada konseylerindeki eleme adayı oylamaları sonucunda ilk 2 eleme adayları şöyle belirlendi;

POYRAZ (Mavi Takım)
ALEYNA ÇALIŞKAN (Kırmızı Takım)

Editör: Haber Merkezi