Zalim İstanbul’un yeni bölümü bu akşam yayın akışında bulunmuyor. Geçen hafta hüsrana uğrayan diziseverler bu akşam da yine dizinin yeni bölümünü izleyemeyecek. Peki, Zalim İstanbul neden yok? Yeni bölümü ne zaman? Ayrıntılar turkgun.com.’da…

 ZALİM İSTANBUL BU AKŞAM NEDEN YOK, YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

 Korona virüs (kovid-19) nedeniyle ara veren diziler arasında Zalim İstanbul da yerini aldı. Dizinin yapımcısı Avşar Film’den flaş açıklama yapıldı. Korona virüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında Zalim İstanbul dizi setine ara verildiğini bildiren yapıcı, insan sağlığının şirketlerince her şeyden daha önemli olduğunu, çalışanlarının ve tüm ekibin bu salgından korunması için bu önlemi aldıklarını bildirmek istediklerinin altını çizdi. Bu nedenle bu akşam yayında olmayacak, yeni bölümün ne zaman olacağına ve hangi tarihte yayınlanacağına ise açıklık getirilmedi. Kanal D ekranlarında dizinin yeni bölümleri olana kadar yerli komedi filmler yer alacak.

ZALİM İSTANBUL TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN 

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

23 Mart 2020 Pazartesi günü yayınlanan Zalim İstanbul'un 36. Bölümünde Ceren, bebeğine kavuşmanın sevincini yaşıyor; fakat, Agah'ın beklenmedik hamlesi nedeniyle neye uğradığını şaşırıyor! Cemre ve Nedim, Başak ile bebeği Oya'nın elinden almayı başarırlar. Karakola götürülen Oya tutuklanırken, yardım eden doktor bütün  gerçeği Cemre ve Nedim'e anlatır. Bebeğin Ceren'e ait olduğunu öğrenen Cemre ve Nedim büyük şaşkınlık yaşarlar. Bu durumu Başak ile konuşmak istedikleri esnada Ceren onları duyar. Bebeğinin peşine düşen Ceren, Başak'ın köşkten kaçırmasıyla şoke olur. Agah'ın çabaları ile bebek köşke dönerken, olaylar Ceren'in tersine işlemeye başlar. Agah, bebeği ve kendi durumunu kullanan Ceren'e büyük bir ders verir.

 

 

 

Editör: Haber Merkezi