Yayınlandığı günerde izleyenlei ekran başına kilitlemeyi başaran Masumlar Apartmanı dizisi 36. yeni bölümüyle bu akşam TRT 1 ekranlarında yayınlanıyor. Birçok ünlü ismin rol aldığı dizinin yeni bölümü yine heyecanlı anlara sahne olacak. Yeni bölümde, İnci ise Han’a bir sürpriz planlar. Ancak bu planı gerçekleştirebilmek için Safiye’nin olmazsa olmaz kurallarından birini aşması gerekecektir.

Birkan Sokullu, Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar gibi oyuncuların rol aldığı Masumlar Apartmanı'nın 36. bölümüyle ekrana geliyor

MASUMLAR APARTMANI 36. BÖLÜM CANLI İZLE

MASUMLAR APARTMANI 36. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Gülru ve Tomris’in ani gelişi, Naci ve Safiye arasında büyük bir gerilime sebep olur. Safiye, Naci’yi tedaviye ikna etmek için, aralarının bozulmasını bile göze alarak elindeki en güçlü kozu kullanmıştır. Naci, Safiye’ye kararını açıklamak için çok özel bir yer seçer.

Hiç beklemediği bir anda Esat’ın annesi Şennur’la tanışan Gülben, bu tanışmayı kazasız belasız atlatsa de asıl sınavı Şennur’un yemek davetinde verecektir.

İnci ise Han’a bir sürpriz planlar. Ancak bu planı gerçekleştirebilmek için Safiye’nin olmazsa olmaz kurallarından birini aşması gerekecektir.

Masumlarapartmanı

MASUMLAR APARTMANI 35. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Safiye, öğrendiği gerçeği daha hazmedememişken bir yandan da Han’ı ne kadar tanıdığını sorgulamaya başlar. Han, ablasına kendini nasıl açıklayacağını düşünürken, yardım etmesini beklediği son kişi ona yol gösterir. İnci’yi terapiyi bırakmaktan başka çaresi olmadığına ikna etmek içinse başka bir planı vardır. Esat, Han ve İnci’nin yardımlarıyla Gülben’e büyük bir sürpriz planlar. Ege’nin evlilik teklifinin sınıfta duyulması Neriman’ın başını derde sokar. Naci’yi tedaviye bir türlü ikna edemeyen Safiye ise büyük bir risk alarak elindeki son kozu kullanır.

Editör: Haber Merkezi